Architect Punthorst

Wil jij een top architect uit Punthorst die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Punthorst verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Punthorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Punthorst gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Punthorst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Punthorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Onna, Kallenkote en Zuidveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Punthorst

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Punthorst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een goede architect in Punthorst, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Punthorst te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Punthorst gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Punthorst. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Punthorst aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Punthorst beschikt over architecten met verschillende expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je karwei. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Punthorst

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Punthorst – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Punthorst ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Punthorst te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Punthorst die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Punthorst is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Wij hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Punthorst. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om jouw klus tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Punthorst naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Punthorst nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Punthorst zal immers precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Punthorst. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Punthorst.

Nu interieurarchitect uit Punthorst zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Punthorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Punthorst maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je pand zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Punthorst is meestal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Punthorst in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Punthorst.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Punthorst?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Punthorst‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Punthorst – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Punthorst. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Punthorst kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Punthorst of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Punthorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Punthorst – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en compleet vrijblijvend meerdere offertes op.

Op deze wijze kun je de tariefstelling van een architect uit Punthorst gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Punthorst?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Punthorst te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Punthorst

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Punthorst. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Punthorst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Punthorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Punthorst

Fijn op de hoogte gehouden

18 mei 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer prettig.

- Charlotte Jansen

Mooi plan en lage tarieven

16 mei 2024

Na de offertes prima project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Kim van den Bosch

Grote expertise maar betaalbaar

5 mei 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Christian Peeters

Meerdere ontwerpen op maat

2 mei 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd top naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Jeroen Jansen

Vakbekwaam

23 april 2024

Eerlijk en deskundig advies na vlot ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Petrus van Dam

Expert!

19 april 2024

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijsstelling.

- Ingrid Bosch

Vlot gefixt!

10 april 2024

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Paulus Postma

Helemaal ontzorgd

5 april 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Femke de Graaf

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

28 maart 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Jessica Boer

Uitgelichte architecten uit Punthorst

Huls Architecten

Bergerslag 3
7951 DR Staphorst
Nederland

0522 461 567
https://www.hulsarchitecten.nl/

Eyckenhout

Binnenweg 2
7943 KK Meppel
Nederland

0522 241 800
http://www.eyckenhout.nl/

K3H Architecten

Rollecate 67
7711 GG Nieuwleusen
Nederland

0529 485 888
http://www.k3harchitecten.nl/