Architect Tuk

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect uit Tuk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Tuk verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Tuk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Tuk gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Tuk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tuk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Bult, Eesveen en Zuidveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tuk

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Tuk? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Tuk, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tuk gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Tuk. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Tuk aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Tuk meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tuk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tuk – Voor een geweldige ervaring

Wanneer er een architect in Tuk gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Tuk gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Tuk zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tuk nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Tuk voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Tuk weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Tuk. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Tuk hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tuk.

Nu interieurarchitect uit Tuk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tuk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tuk maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Tuk is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Tuk in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tuk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tuk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tuk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tuk – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Tuk zeker de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Tuk houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Tuk om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tuk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tuk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Tuk makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste kosten aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tuk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tuk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tuk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tuk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tuk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tuk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tuk

Geheel prima opgeleverd

19 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super georganiseerd!

- Matthijs de Bruin

Goed op de hoogte gehouden

7 april 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook zeer prettig.

- Claudia Dekker

Onmiddellijk een klik

4 april 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons ook nog alles mee.

- Iris van de Pol

Ging goed in overleg

27 maart 2024

Wat voor ons erg belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Remco van Wijk

Deugdelijk en vlug

22 maart 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Hanneke Koning

Professioneel

10 maart 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Marije Smeets

Weer compleet opgefrist

6 maart 2024

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Tamara van Dijk

Super efficiënt

29 februari 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel effectief.

- Vanessa de Koning

Erg efficiënt proces

18 februari 2024

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het proces af echter zeer veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Eveline Verhoeven

Uitgelichte architecten uit Tuk

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/

Eigenwiis Inter.arch. & Meubelontwerp

Burgemeester Falkenaweg 106
8442 LJ Heerenveen
Nederland

0513 842 615
http://www.sietskevanmarrum.nl/