Architect Steenwijk

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Steenwijk?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Steenwijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Steenwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Steenwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Steenwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steenwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Giethoorn, De Bult en Eesveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Steenwijk

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Steenwijk? Het vinden van de passende persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Steenwijk. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Steenwijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten soms het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Steenwijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Steenwijk – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Steenwijk gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Steenwijk nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Steenwijk weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Steenwijk. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Steenwijk.

Nu interieurarchitect uit Steenwijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Steenwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Steenwijk maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je pand straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Steenwijk is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Steenwijk straalt je woonhuis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Steenwijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Steenwijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Steenwijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Steenwijk – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Steenwijk. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Steenwijk houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Steenwijk of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Steenwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Steenwijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volledig vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Steenwijk en kies je meteen de voornaamste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Steenwijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Steenwijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Steenwijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Steenwijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Steenwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Steenwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Steenwijk

Tuin ziet er weer top uit

9 september 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Angelique de Groot

Plan was grondig, uitvoeren beter

28 augustus 2023

Kritisch plan voor de restauratie, denken met je mee. De prijzen waren doorzichtig en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Erik Wolters

Begaan en nieuwe ideeën

21 augustus 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Klaas de Boer

Een concept op maat

14 augustus 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Hendrik Blom

Afspraken worden nagekomen

7 augustus 2023

Afspraken en leveringstermijnen worden goed nagekomen en nette prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Caroline Maas

Communicatie was top!

3 augustus 2023

Communicatie was super en in feite liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo fijn.

- Antonius Brouwer

De uitvoerende partij was goed

26 juli 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De prijzen waren inzichtelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Ruben Kok

Ging lekker snel

18 juli 2023

Offertes snel ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm uitgebreid uitgewerkt.

- Claudia Schipper

Geheel top opgeleverd

11 juli 2023

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. Naderhand fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Hanneke Smits

Uitgelichte architecten uit Steenwijk

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/

Eigenwiis Inter.arch. & Meubelontwerp

Burgemeester Falkenaweg 106
8442 LJ Heerenveen
Nederland

0513 842 615
http://www.sietskevanmarrum.nl/

Tekenbureau Marco Bos

Kloosterweg 102
8326 CH Sint Jansklooster
Nederland

0527 611 838
http://www.marcobos.nl/