Architect Giethoorn

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Giethoorn die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Giethoorn verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Giethoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Giethoorn gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Giethoorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Giethoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Paasloo, Scheerwolde en Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Giethoorn

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Giethoorn? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Giethoorn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Giethoorn gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Giethoorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Giethoorn – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Giethoorn ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Giethoorn te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je huis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Giethoorn die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Giethoorn. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Giethoorn met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Giethoorn nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Giethoorn voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Giethoorn zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Giethoorn beslist de beste optie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Giethoorn.

Nu interieurarchitect uit Giethoorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Giethoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Giethoorn maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woning eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Giethoorn is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Giethoorn straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Giethoorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Giethoorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Giethoorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Giethoorn – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Giethoorn. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Giethoorn kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Giethoorn om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Giethoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Giethoorn – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het altijd een heel goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Giethoorn sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Giethoorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Giethoorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Giethoorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Giethoorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Giethoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Giethoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Giethoorn

Betrouwbaar en vlot

6 november 2022

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Michael Kuijpers

Meteen prettige klik

30 oktober 2022

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Rogier van der Laan

Zeer goede communicatie

23 oktober 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was uitermate goed en hiermee waren we in feite al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Sebastiaan van der Meer

Vakman!

20 oktober 2022

Vakmanschap en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijsstelling.

- Charlotte Hoekstra

De uitvoerende partij was goed

15 oktober 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren overduidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Kim Martens

Geheel grondig opgeleverd

8 oktober 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Manon Brouwer

Tevreden

26 september 2022

We kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Tevens waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Kirsten de Groot

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

20 september 2022

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Marleen Kramer

Vertaling naar praktijk was uitstekend

15 september 2022

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Kirsten Martens

Uitgelichte architecten uit Giethoorn

Tekenbureau Marco Bos

Kloosterweg 102
8326 CH Sint Jansklooster
Nederland

0527 611 838
http://www.marcobos.nl/

ar|chitectuur

Willem de Zwijgerstraat 1
8331 GR Steenwijk
Nederland

06 52417316
http://www.ar-chitectuur.com/

Paul Ruiter Architectenbureau

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

06 55704858
http://www.paulruiter.nl/