Architect Kaag

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect uit Kaag die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kaag verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kaag – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Kaag gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Kaag
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oud Ade, Rijpwetering en Hoogmade bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kaag

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Kaag? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de geschikte kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Kaag. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kaag gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Kaag. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Kaag aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Kaag meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kaag

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kaag – Voor een bijzondere belevenis

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Kaag gezocht. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kaag nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Kaag kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Kaag van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kaag.

Nu interieurarchitect uit Kaag zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kaag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kaag maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Kaag is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Kaag in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kaag.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kaag?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kaag‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kaag – voor een mooiere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Kaag helemaal de inspanning waard. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Kaag houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Kaag om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kaag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kaag – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Kaag helder te krijgen is het over het algemeen goed een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Kaag specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kaag?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kaag te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kaag

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kaag. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kaag en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kaag die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kaag

Afspraak is afspraak

20 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn kritisch nagekomen en nette prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- René Huisman

Gunstig project en lage prijzen

15 mei 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Vlot ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Martinus van Dongen

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

8 mei 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Kim Mulder

De afhandeling was prima

29 april 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het traject af echter geweldig veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Sebastiaan van der Meulen

Formidabel concept

23 april 2024

Concept was voortreffelijk en hebben een mooi tarief ontvangen. Vlug geschakeld hierover dus fijn.

- Sabine Hofman

Alles waar we op hoopten

16 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Patricia Kramer

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

6 april 2024

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is afgehandeld via Architectenkaart.

- Jan Schipper

Wel inrichting

5 april 2024

We zijn schitterend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Daniëlle Schouten

Specialist!

29 maart 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook fijn.

- Cornelis Vink

Uitgelichte architecten uit Kaag

Ballieux Organic Architects

Apollolaan 116
2324 BT Leiden
Nederland

071 512 2959
http://www.organicarchitects.nl/

Van Daalen Architectuur Bna

Kokkelbank 33
2317 MB Leiden
Nederland

071 528 0956
http://www.vandaalenarchitectuur.com/

Architektenburo Marcel van Dijk V.O.F.

Deutzstraat 19
2342 AC Oegstgeest
Nederland

071 512 0790
http://www.marcelvandijk.com/