Architect Sassenheim

Behoefte aan een professionele architect in Sassenheim die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Sassenheim verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Sassenheim – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Sassenheim gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Sassenheim
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sassenheim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oud Ade, Warmond en Oegstgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sassenheim

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Sassenheim? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Sassenheim, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sassenheim gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Sassenheim. Een architectenbureau in Sassenheim heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Sassenheim meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sassenheim

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sassenheim – Voor een bijzondere belevenis

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. De architect in Sassenheim zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sassenheim nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Sassenheim voor je kan verwezenlijken. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Sassenheim zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Sassenheim zeker de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Sassenheim hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sassenheim.

Nu interieurarchitect uit Sassenheim zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sassenheim zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sassenheim maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je pand straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Sassenheim is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Sassenheim in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sassenheim.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sassenheim?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sassenheim‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sassenheim – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het uitdagend om een deskundige tuinarchitect in Sassenheim te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Sassenheim in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sassenheim.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sassenheim – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Sassenheim helder te krijgen is het altijd verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Sassenheim bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sassenheim?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sassenheim te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sassenheim

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sassenheim. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sassenheim en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sassenheim die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sassenheim

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

20 mei 2024

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook heel aangenaam.

- Nicole de Lange

Volledig uitgewerkt

14 mei 2024

Plan was helemaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en kosten waren goedkoop voor de omvang van het project.

- Bart van de Ven

Artistiek en niet duur

4 mei 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Bas de Haan

Volledig ontzorgd

27 april 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Simone Boer

Afspraken worden nagekomen

25 april 2024

Tarief, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Wilhelmina van de Berg

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

13 april 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Guido Peeters

Vakkundig

6 april 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Stefan Huisman

Snel gefixt!

5 april 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Dave Koning

Voelde direct verstandig

23 maart 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Peter Jonker

Uitgelichte architecten uit Sassenheim

Ideal Projects BV

Leidseweg 37
2252 LA Voorschoten
Nederland

071 562 3166
http://www.idealprojects.nl/

Ballieux Organic Architects

Apollolaan 116
2324 BT Leiden
Nederland

071 512 2959
http://www.organicarchitects.nl/

Nebbeling BouwVastGoed

Industrieweg 34
2254 AE Voorschoten
Nederland

06 24864905
http://www.nebbelingbouwvastgoed.nl/