Architect Kats

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Kats?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Kats verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Kats – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Kats gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Kats
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kats, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Colijnsplaat, Kortgene en Wilhelminadorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kats

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Kats? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kats gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de klant. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kats

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kats – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Kats. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Kats die helemaal onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Kats. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Kats met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kats nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Kats van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Kats in te schakelen. Een interieurarchitect in Kats is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kats.

Nu interieurarchitect uit Kats zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kats zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kats maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Kats. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kats.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kats?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kats‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kats – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Kats. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Kats houdt rekening met jouw specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Kats om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kats.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kats – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Kats scherp te krijgen is het altijd goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Kats sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kats?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kats te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kats

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kats. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kats en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kats die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kats

Weer volkomen opgefrist

1 maart 2024

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- David Molenaar

Ging keurig in overleg

19 februari 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Johannes van de Velden

Klantvriendelijk

16 februari 2024

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Ruben Vink

Communicatie was top!

6 februari 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Barbara Peters

Afspraak is afspraak

27 januari 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden grondig nagekomen en nette prijs. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Annemieke van de Veen

Zeer goede communicatie

14 januari 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het plan werd op een spontane wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Jacob van den Bosch

Wel inrichting

12 januari 2024

We zijn schitterend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Petrus Evers

Super efficiënt

5 januari 2024

Ons kantoor is zeer effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Patrick van Veen

Weer volkomen opgefrist

27 december 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Marloes Prins

Uitgelichte architecten uit Kats

Zeeland Engineering Consultants

Schouwersweg 9
4451 HS Heinkenszand
Nederland

0113 567 100
http://zecciviel.nl/

Bouwkundig Buro Laban B.V.

Klaproos 2
4421 MB Kapelle
Nederland

0113 343 883
http://www.labanbv.nl/

DNWG (Network Group)

Anthony Fokkerstraat 8
4462 ET Goes
Nederland

0113 741 100
http://www.dnwg.nl/