Architect Kolhorn

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Kolhorn?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Kolhorn verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kolhorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Kolhorn gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Kolhorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kolhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westerland, Slootdorp en Barsingerhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kolhorn

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Kolhorn? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Kolhorn, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Kolhorn te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kolhorn gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt voornamelijk door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kolhorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kolhorn – Voor een geweldige ondervinding

Het is van belang dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Kolhorn gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Kolhorn zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kolhorn nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Kolhorn van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Kolhorn van waarde zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kolhorn.

Nu interieurarchitect uit Kolhorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kolhorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kolhorn maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Kolhorn. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Ook is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Kolhorn. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kolhorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kolhorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kolhorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kolhorn – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Kolhorn. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Kolhorn houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Kolhorn of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kolhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kolhorn – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Kolhorn iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kolhorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kolhorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kolhorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kolhorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kolhorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kolhorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kolhorn

Ging keurig in overleg

17 april 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Joris van Leeuwen

Oprecht klantvriendelijk en opzienbarend

6 april 2024

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Petra Bosman

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

2 april 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Ivo de Vos

Snel en tevreden

23 maart 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Wilhelmus van de Wal

Hele prettige communicatie

21 maart 2024

Communicatie was super en eigenlijk liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo aangenaam.

- Wouter Dekker

Betaalbare kwaliteit

12 maart 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De kosten waren betaalbaar.

- Marianne Hermans

Grote deskundigheid maar betaalbaar

2 maart 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Steven Hermans

Zeer goede communicatie

1 maart 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was zeer goed en daarmee waren we feitelijk al om. Het project werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Richard de Vos

Betaalbare deugdelijkheid

18 februari 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. De kosten waren betaalbaar.

- Michael Vermeulen

Uitgelichte architecten uit Kolhorn

De Groot A & E

Bernhardstraat 27
1741 CV Schagen
Nederland

0224 218 043
http://www.degrootaene.net/

ZienXL: innovatieve ondernemers onder 1 dak!

Smuigelweg 1b (pand ZienXL)
1704 PX Heerhugowaard
Nederland

072 760 0015
http://www.zienxl.nl/

AVEM architecten BNA

Laan 21
1741 EA Schagen
Nederland

072 760 0000
http://www.avem.nl/