Architect Lemele

Ben jij opzoek naar een top architect in Lemele die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Lemele verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lemele – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lemele gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Lemele
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemele, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lemelerveld, Giethmen en Dalmsholte bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lemele

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Lemele? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lemele gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lemele. Een architectenbureau in Lemele heeft doorgaans enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Lemele een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lemele

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lemele – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Lemele. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Lemele die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Met ons netwerk in Lemele hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er iedere keer een architect aanwezig om jouw klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Lemele met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lemele nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Lemele van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Lemele van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Lemele is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lemele.

Nu interieurarchitect uit Lemele zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lemele zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lemele maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf eerdaags eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lemele is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lemele in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lemele.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemele?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemele‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lemele – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Lemele. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Lemele kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Lemele om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lemele.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lemele – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de tarieven van een architect in Lemele en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lemele?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lemele te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lemele

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lemele. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lemele en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lemele die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lemele

Fatsoenlijk plan en degelijk uitgewerkt

20 mei 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met verschillende persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Sabine Scholten

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

13 mei 2024

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Iris Bos

Hoeven niets meer zelf te doen

7 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is zo knap geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Marco van Doorn

Goed op de hoogte gehouden

3 mei 2024

Prettig in het contact en een gunstig tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Eveline van Dijk

Begaan en nieuwe ideeën

20 april 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Elizabeth de Boer

Prachtig werk voor een goede prijs

17 april 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Daniël Verbeek

Vlug ontvangst offertes

10 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Lisette Dijkstra

Tevreden

2 april 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp en we hadden snel reacties.

- Cindy Meijer

Opzet is al zo mooi

27 maart 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Tim van de Veen

Uitgelichte architecten uit Lemele

Bouwbureau Jansman B.V.

Arriërflierweg 8
7735 KN Arrien
Nederland

0529 457 371
https://www.bouwbureaujansman.nl/

Idplus Bouwdesign & Bouwadvies B.V.

8105 Luttenberg
Nederland

06 10942644
http://www.idplus-bouwadvies.nl/

01 ARCHITECTEN

Rijssensestraat 56
7442 MJ Nijverdal
Nederland

0548 851 022
https://www.01architecten.nl/