Architect Lemelerveld

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Lemelerveld?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Lemelerveld verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lemelerveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lemelerveld gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Lemelerveld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemelerveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Giethmen, Lemele en Dalmsholte bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lemelerveld

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Lemelerveld? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Lemelerveld. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Lemelerveld wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lemelerveld gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lemelerveld

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lemelerveld – Voor een bijzondere ervaring

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Lemelerveld gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Lemelerveld zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lemelerveld nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Lemelerveld kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Lemelerveld van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lemelerveld.

Nu interieurarchitect uit Lemelerveld zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lemelerveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lemelerveld maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Lemelerveld is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Lemelerveld straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lemelerveld.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemelerveld?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemelerveld‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lemelerveld – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Lemelerveld. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Lemelerveld kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Lemelerveld of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lemelerveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lemelerveld – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de tarieven van een architect in Lemelerveld en kies je direct de allerbeste architect uit. Indien de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lemelerveld?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lemelerveld te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lemelerveld

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lemelerveld. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lemelerveld en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lemelerveld die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lemelerveld

Professioneel

20 mei 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Astrid de Ruiter

Vertaling naar praktijk was voortreffelijk

17 mei 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Guido Maas

Begaan en nieuwe ideeën

9 mei 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Dirk Bos

Een concept op maat

1 mei 2024

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Barry van de Velde

Tuin ziet er weer fantastisch uit

24 april 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Miranda Hendriks

Artistiek en niet duur

18 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Niels Jansen

Helemaal ontzorgd

8 april 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Joost Vos

Voelde meteen goed

1 april 2024

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom enorm tevreden.

- Chantal Bos

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

23 maart 2024

De telefonische intake en naderhand de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Margaretha Dijkstra

Uitgelichte architecten uit Lemelerveld

The Citadel Company

L.J. Costerstraat 27Q
8141 GN Heino
Nederland

0572 763 744
http://thecitadelcompany.com/

Idplus Bouwdesign & Bouwadvies B.V.

8105 Luttenberg
Nederland

06 10942644
http://www.idplus-bouwadvies.nl/

ERIK bouwplancoördinatie

Krusestraat 3
8106 BG Marienheem
Nederland

0572 352 640
https://www.erikbouwplancoordinatie.nl/