Architect Lemiers

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Lemiers?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Lemiers verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lemiers – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Lemiers gezocht?

Een architect uit Lemiers vinden

Architect Lemiers
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemiers, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Simpelveld, Bocholtz en Baneheide bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lemiers

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Lemiers? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de passende kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Lemiers. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Lemiers wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lemiers gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Lemiers. Een architectenbureau in Lemiers heeft doorgaans enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Lemiers beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor je klus. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Lemiers je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lemiers

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lemiers – Voor een unieke ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Lemiers zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lemiers nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Lemiers van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Lemiers in te schakelen. Een interieurarchitect in Lemiers is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lemiers.

Nu interieurarchitect uit Lemiers zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lemiers zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lemiers maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woning straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld genomen vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Lemiers is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lemiers in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lemiers.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemiers?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemiers‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lemiers – voor een knappere tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het flinke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een professionele tuinarchitect in Lemiers in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lemiers.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lemiers – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Wanneer een architect uit Lemiers bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lemiers?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lemiers te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lemiers

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lemiers. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lemiers en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lemiers die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lemiers

Vlot gefixt!

22 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt schitterend geworden!

- Peter de Jonge

Vlot afgehandeld!

16 mei 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Tessa van Vliet

Grote expertise maar betaalbaar

8 mei 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Erwin Sanders

Interpretatie naar praktijk was voortreffelijk

2 mei 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Dennis Brouwer

Vakbekwaam

21 april 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een handig idee.

- Steven de Jonge

Professioneel

14 april 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Martijn Hoekstra

De afhandeling was geweldig

12 april 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Eric Schipper

Interpretatie naar praktijk was schitterend

3 april 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Ilona Peeters

Vlot ontvangst offertes

23 maart 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Daniëlle van der Meer

Uitgelichte architecten uit Lemiers

Kortlepel Architecture

Harles 17a
6294 NG Vijlen
Nederland

043 306 5575
https://www.bio-architect.com/

Timmers Engineering & Consultancy B.V.

Rijksweg 73
6271 AC Gulpen
Nederland

043 450 0045
http://timmers-ec.nl/

Dreessen Willemse Architecten

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen
Nederland

045 571 5755
http://www.dreessenwillemse.nl/