Architect Vijlen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Vijlen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Vijlen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Vijlen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Vijlen gezocht?

Een architect in Vijlen vinden

Architect Vijlen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vijlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Simpelveld, Bocholtz en Baneheide bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vijlen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Vijlen? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Vijlen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Vijlen te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vijlen gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vijlen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vijlen – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Vijlen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woning of pand een zeldzaam design kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Vijlen die volkomen onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Vijlen is geen simpele opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Vijlen. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Vijlen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vijlen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Vijlen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Vijlen in te schakelen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vijlen.

Nu interieurarchitect uit Vijlen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vijlen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vijlen maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Vijlen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Vijlen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vijlen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vijlen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vijlen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vijlen – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in Vijlen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vijlen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vijlen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend enkele offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de prijzen van een architect in Vijlen en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vijlen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vijlen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vijlen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vijlen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vijlen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vijlen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vijlen

Geweldig efficiënt

17 april 2024

Ons kantoorgebouw is erg efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Arjan Prins

Mooie inrichting

7 april 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Mirjam Hermans

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

2 april 2024

De wensen bespreken volgde gauw na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Blij mee.

- Kim Smit

Prachtig ontwerp

26 maart 2024

Ontwerp was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Vlug geschakeld hierover dus prettig.

- Marije Huisman

Content met inrichting

16 maart 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Zeer content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Mark van der Heijden

Geheel nieuw pand lijkt het!

11 maart 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Johanna Peters

Prachtige metamorfose

2 maart 2024

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet totaal onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Sanne de Graaf

Afspraken worden nagekomen

28 februari 2024

Tarief, levering en afspraken waren allen in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Mariska de Vos

Compleet uitgewerkt

22 februari 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het karwei.

- Robin van de Ven

Uitgelichte architecten uit Vijlen

Kortlepel Architecture

Harles 17a
6294 NG Vijlen
Nederland

043 306 5575
https://www.bio-architect.com/

Timmers Engineering & Consultancy B.V.

Rijksweg 73
6271 AC Gulpen
Nederland

043 450 0045
http://timmers-ec.nl/

Dreessen Willemse Architecten

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen
Nederland

045 571 5755
http://www.dreessenwillemse.nl/