Architect Lemmer

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Lemmer?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Lemmer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lemmer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lemmer gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Lemmer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemmer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijckel, Sloten en Woudsend bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lemmer

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Lemmer? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Lemmer, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lemmer gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lemmer. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Lemmer aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Lemmer beschikt over architecten met allerlei expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw karwei. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Lemmer je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lemmer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lemmer – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Lemmer ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Lemmer te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Lemmer die compleet autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Lemmer is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Lemmer. En zo is jouw project altijd tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Lemmer met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lemmer nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Lemmer zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Lemmer beslist de beste optie. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lemmer.

Nu interieurarchitect uit Lemmer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lemmer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lemmer maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Lemmer is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Lemmer in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lemmer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemmer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lemmer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lemmer – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Lemmer. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Lemmer kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Lemmer of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lemmer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lemmer – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en volledig vrijblijvend diverse offertes op.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Lemmer eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lemmer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lemmer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lemmer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lemmer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lemmer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lemmer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lemmer

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

16 juli 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Christian de Haan

Meerdere ontwerpen op maat

12 juli 2024

We ontvingen verscheidene ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Ilse van Dongen

Betrouwbaar en snel

4 juli 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Marc Mulder

Erg functioneel

25 juni 2024

Ons kantoorgebouw is zeer efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Edwin van Doorn

Voelde meteen vertrouwd

16 juni 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom enorm tevreden.

- Bart de Graaf

Creatief en niet duur

10 juni 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Zeer content.

- Jacoba de Graaf

Direct goed gevoel

7 juni 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Guido Koster

Meerdere ontwerpen op maat

27 mei 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Adrianus de Koning

Afspraken worden nagekomen

19 mei 2024

Prijs, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Rogier Kok

Uitgelichte architecten uit Lemmer

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

Bouwkundigburo Kampen

Wilhelminastraat 48
8561 AD Balk
Nederland

0514 604 287
http://www.bouwkundigburokampen.nl/

Bloemendaal Techniek

Doumastate 13
8525 HA Langweer
Nederland

06 51817856
http://bloemendaaltechniek.nl/