Architect Lengel

Behoefte aan een top architect in Lengel die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Lengel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Lengel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Lengel gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Lengel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lengel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Netterden, Wijnbergen en Braamt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lengel

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Lengel? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Lengel, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Lengel te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lengel gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lengel. Een architectenbureau in Lengel heeft grofweg enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Lengel meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Lengel je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lengel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lengel – Voor een geweldige ervaring

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lengel nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Lengel van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Lengel in te huren. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lengel.

Nu interieurarchitect uit Lengel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lengel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lengel maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je woning zo aantrekkelijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter als je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Lengel is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lengel in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lengel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lengel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lengel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lengel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Lengel helemaal de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Lengel kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Lengel om te kijken wat de kansen zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lengel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lengel – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Lengel sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lengel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lengel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lengel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lengel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lengel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lengel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lengel

Onmiddellijk een klik

18 mei 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Ruben Smit

Begaan en nieuwe ideeën

13 mei 2024

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die feitelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Albert Hoekstra

Leuk contact

5 mei 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel aangenaam.

- Hendrikus van Beek

Meteen een klik

28 april 2024

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke onkosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Mark de Lange

Erg functioneel

21 april 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Ilse Meijer

Erg praktisch proces

19 april 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Miranda van de Berg

Voelde direct fijn

10 april 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer prettig!

- Ellen Huisman

Vlot ontvangst offertes

2 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna vlug binnen. Aan te raden.

- Jan Scholten

Daadkracht en te betalen

27 maart 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Petrus Veenstra

Uitgelichte architecten uit Lengel

ABC Steigers

Akkermansbeekweg 11
7061 ZA Terborg
Nederland

06 38220676
http://www.abcsteigers.nl/

Studio 308

Kapoeniestraat 9-04
7001 CB Doetinchem
Nederland

06 13869807
http://www.studio308.nl/

DH Tekenburo Doetinchem

Konrad Adenauerplein 38
7007 LP Doetinchem
Nederland

0314 394 047
http://www.dhtd.nl/