Architect Lienden

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Lienden?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Lienden verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lienden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lienden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Lienden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lienden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Echteld, Ochten en IJzendoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lienden

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Lienden? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lienden gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Lienden. Een architectenbureau in Lienden heeft over het algemeen een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Lienden beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Lienden je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lienden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lienden – Voor een bijzondere ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lienden nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Lienden kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Lienden in te vliegen. Een interieurarchitect in Lienden is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lienden.

Nu interieurarchitect uit Lienden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lienden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lienden maakt jouw leven mooier

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Lienden is relatief makkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Lienden. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Hiernaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Lienden. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lienden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lienden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lienden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lienden – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het forse aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een professionele tuinarchitect in Lienden in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lienden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lienden – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Lienden helder te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Lienden specifieke werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lienden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lienden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lienden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lienden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lienden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lienden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lienden

Artistiek en niet duur

21 april 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Heel content.

- Chantal van Beek

Heel effectief

17 april 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer geweldig uit en het contact verliep heel effectief.

- Janneke Veenstra

Betoverend concept

9 april 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Gauw geschakeld hierover dus aangenaam.

- Jessica van der Meer

Meerdere ontwerpen op maat

5 april 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Bas Evers

Tevreden

28 maart 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden gauw reacties.

- Evelien van Dam

Meerdere ontwerpen op maat

17 maart 2024

We ontvingen meerdere schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Barry Boer

Fijn plan en klasse uitgewerkt

11 maart 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Pieter van den Broek

Alleen al het concept is prachtig.

3 maart 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Wendy Huisman

Tuin ziet er weer super uit

25 februari 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Ilona van de Brink

Uitgelichte architecten uit Lienden

Bureau Jaarberg

J van Riemsdijkstraat 10
4053 JT IJzendoorn
Nederland

06 28625127
http://www.jaarberg.nl/

HZbouwadvies | (Ver)bouwplannen? Architect, Omgevingsvergunning, Bouwbegeleiding

Batouwse Singel 11
4033 KP Lienden
Nederland

06 49779069
http://www.hzbouwadvies.nl/

M.W.Tuijn ontwerp en adviesburo

Hogeweg 4
4033 CG Lienden
Nederland

0488 482 766
http://www.mariannetuyn.nl/