Architect Limmen

Wil jij een professionele architect uit Limmen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Limmen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Limmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Limmen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Limmen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Limmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Egmond Binnen, Egmond aan de Hoef en Uitgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Limmen

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Limmen? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de geschikte kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Limmen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Limmen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Limmen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Limmen. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Limmen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Limmen beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je karwei. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Limmen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Limmen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Limmen – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Limmen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Limmen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Door ons netwerk in Limmen hebben wij iedere keer wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Limmen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Limmen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Limmen zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Limmen absoluut de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Limmen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Limmen.

Nu interieurarchitect uit Limmen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Limmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Limmen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je pand straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Limmen is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Limmen straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Limmen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Limmen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Limmen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Limmen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het grote aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Limmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Limmen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en echt vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijzen van een architect in Limmen en kies je direct de beste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van jouw droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke kosten! Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Limmen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Limmen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Limmen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Limmen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Limmen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Limmen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Limmen

De afhandeling was prima

14 mei 2023

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af echter geweldig veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Manon van de Veen

Afspraken worden nagekomen

9 mei 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Eveline Gerritsen

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

6 mei 2023

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Joris Postma

Super klantvriendelijk

27 april 2023

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Renate Blom

Diverse ontwerpen op maat

18 april 2023

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Saskia Vermeulen

Hoeven niets meer zelf te doen

9 april 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Marcel van Vliet

Totaal ontzorgd

5 april 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Ingrid Huisman

Volkomen nieuw pand lijkt het!

21 maart 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet volkomen onbelangrijk, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Simon Brouwer

Uitgebreid projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

17 maart 2023

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Barbara van Veen

Uitgelichte architecten uit Limmen

Slaats Interieurarchitecten BNI

Mient 82
1901 AD Castricum
Nederland

0251 658 757
http://www.aslaats.nl/

Jak VOF Loodgieters- en Installatiebedrijf

Dusseldorperweg 73
1906 AJ Limmen
Nederland

072 505 1405
http://www.jak-limmen.nl/

Bouwburo Herman Bosman

Schoolweg 7
1906 AD Limmen
Nederland

072 505 1146
http://bouwburobosman.nl/