Architect Loenen

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Loenen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Loenen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Loenen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Loenen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Loenen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loenen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Klarenbeek, Lieren en Beekbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Loenen

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Loenen? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Loenen. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Loenen gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Loenen. Een architectenbureau in Loenen heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Loenen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Loenen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Loenen – Voor een bijzondere belevenis

Indien er een architect in Loenen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Loenen gezocht. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Loenen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Loenen kan je echt informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Loenen van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Loenen.

Nu interieurarchitect uit Loenen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Loenen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Loenen maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je huis zo smaakvol mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Loenen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Loenen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Loenen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loenen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loenen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Loenen – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte professional voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Loenen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Loenen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Loenen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Loenen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Loenen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Loenen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Loenen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Loenen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Loenen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Loenen

Compleet ontzorgd

7 september 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is geregeld via Architectenkaart.

- Erik Martens

Prachtige transformatie

28 augustus 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal irrelevant, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Margaretha van de Velden

Boven verwachting

22 augustus 2023

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Robin van Veen

Gekwalificeerd

17 augustus 2023

Ongeveinsd en deskundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Doorzichtig en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Stefan van de Veen

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

7 augustus 2023

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Edwin Post

Redelijke prijs voor uitstekend werk

30 juli 2023

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Heel tevreden.

- Petra Driessen

Prachtig werk voor een goede prijs

29 juli 2023

De wensen doorspreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Wendy Wolters

Vlot gefixt!

17 juli 2023

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Joyce van Wijk

Professioneel

11 juli 2023

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Björn Jacobs

Uitgelichte architecten uit Loenen

Monarch Recreatie B.V.

Malkenschoten 66
7333 NN Apeldoorn
Nederland

055 540 0132
http://www.monarchrecreatie.nl/

Architectenbureau Enklaar en Klavers

Hoflaan 13
6953 AL Dieren
Nederland

0313 414 318
http://www.architect-ek.nl/

Rooding Architecten BNA

Zutphensestraatweg 64
6955 AK Ellecom
Nederland

0313 422 117
http://www.roodingarchitecten.nl/