Architect Loozen

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Loozen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Loozen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Loozen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Loozen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Loozen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Loozen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogenweg, Radewijk en Venebrugge bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Loozen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Loozen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een goede architect in Loozen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Loozen te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Loozen gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Loozen. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Loozen aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Loozen meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Loozen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Loozen – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Loozen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Loozen te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je huis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Loozen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Loozen. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om jouw project tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Loozen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Loozen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Loozen kan je echt informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Loozen van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Loozen.

Nu interieurarchitect uit Loozen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Loozen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Loozen maakt jouw leven beter

Als je de binnenkant van je pand zo smaakvol mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Loozen is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Loozen straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Loozen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loozen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Loozen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Loozen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Loozen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Loozen – Stel een offerteaanvraag op!

Om de bedragen van een architect in Loozen helder te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Loozen specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Loozen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Loozen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Loozen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Loozen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Loozen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Loozen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Loozen

Betoverend ontwerp

8 november 2022

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep vlug.

- Bastiaan Kuipers

Professioneel

2 november 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Angelique van der Heijden

Ziet er opnieuw keurig uit

26 oktober 2022

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Hanneke de Haan

Alles waar we op hoopten

22 oktober 2022

Onze droomtuin is uitstekend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Hendrika de Bruin

Tuin ziet er weer super uit

9 oktober 2022

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verscheidene persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Gerrit van der Heijden

Ziet er opnieuw netjes uit

2 oktober 2022

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Natascha van de Veen

Volkomen nieuw pand lijkt het!

26 september 2022

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Wouter Bosch

Weer helemaal opgefrist

18 september 2022

Ons pand was wel weer aan een verfrissend uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen geweldig.

- Dennis Gerritsen

Totaal nieuw pand lijkt het!

12 september 2022

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Johannes Veenstra

Uitgelichte architecten uit Loozen

RB-design

Van Marleweg 11
7914 RB Noordscheschut
Nederland

0528 353 108
http://www.rb-design.nl/

Bouwkundig ontwerp- en Adviesburo Heijnen

Kleine Veld 37
7751 BG Dalen
Nederland

0524 553 000
http://www.boaheijnen.nl/

Bouwkundig buro Haan

Doorsteek 6
7844 MC Veenoord
Nederland

06 27524448
http://www.bouwkundigburohaan.nl/