Architect Meedhuizen

Behoefte aan een ijzersterke architect in Meedhuizen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Meedhuizen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Meedhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Meedhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Meedhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meedhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wagenborgen, Tjuchem en Farmsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meedhuizen

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Meedhuizen? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Meedhuizen. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meedhuizen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meedhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meedhuizen – Voor een geweldige ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandig architect gezocht in Meedhuizen. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Meedhuizen die helemaal zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Meedhuizen is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Wij hebben immers een veelomvattend netwerk van architecten in Meedhuizen. Zo is er doorlopend een architect beschikbaar om jouw ontwerp tot een fijn einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verschillende architecten in Meedhuizen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meedhuizen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Meedhuizen van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Meedhuizen van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Meedhuizen is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meedhuizen.

Nu interieurarchitect uit Meedhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meedhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meedhuizen maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meedhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meedhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meedhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meedhuizen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het lastig om een competente tuinarchitect in Meedhuizen te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het grote aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meedhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meedhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend verschillende offertes op.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Meedhuizen simpel vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker weten dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meedhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meedhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meedhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meedhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meedhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meedhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meedhuizen

Vlot ontvangst offertes

14 juli 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Vincent Hendriks

Afspraak is afspraak

9 juli 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en nette prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Marinus Veenstra

Klantvriendelijk

1 juli 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Christiaan van de Ven

Prima project en lage tarieven

28 juni 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Jacoba Wolters

Oprecht klantvriendelijk en opzienbarend

18 juni 2024

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Kirsten Sanders

Tevreden

14 juni 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Leonie van Leeuwen

Zo prima voor de klant

3 juni 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Michael de Jonge

Goed op de hoogte gehouden

30 mei 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook enorm prettig.

- Marleen Post

Goed rekening gehouden

19 mei 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Marloes Meijer

Uitgelichte architecten uit Meedhuizen

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Technisch Bureau Edens BV

Hoofdweg 124 126
9681 AK Midwolda
Nederland

0597 551 208
http://www.edens-midwolda.nl/