Architect Meerkerk

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Meerkerk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Meerkerk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Meerkerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Meerkerk gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Meerkerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwland, Tienhoven en Ameide bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meerkerk

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Meerkerk? Het kan complex zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Meerkerk. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meerkerk gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meerkerk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meerkerk – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Meerkerk gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer expertise in huis. De architect in Meerkerk zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meerkerk nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Meerkerk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Meerkerk van waarde zijn. Een interieurarchitect in Meerkerk is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meerkerk.

Nu interieurarchitect uit Meerkerk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meerkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meerkerk maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect grofweg vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Meerkerk is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Meerkerk straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meerkerk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerkerk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerkerk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meerkerk – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Meerkerk absoluut de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Meerkerk houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Meerkerk of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meerkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meerkerk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Meerkerk makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen aangeboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meerkerk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meerkerk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meerkerk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meerkerk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meerkerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meerkerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meerkerk

Volledig uitgewerkt

23 mei 2023

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren goedkoop voor de omvang van het project.

- Richard van den Heuvel

Meteen een klik

18 mei 2023

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbod stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Melanie de Leeuw

Voelde direct verstandig

13 mei 2023

Vanaf het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer fijn!

- Nathalie Sanders

Erg klantvriendelijk

1 mei 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Petronella van der Horst

Klantgericht

25 april 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Marc van Dongen

Snel geregeld!

16 april 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Natascha van Dongen

Compleet ontzorgd

10 april 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima georganiseerd!

- Angelique de Haan

Schitterend ontwerp

2 april 2023

Het opgeleverde plan was doordacht en de tarieven relatief laag. Snel geschakeld hierover dus aangenaam.

- Jeroen van der Heijden

Klantgericht

20 maart 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Antonius van Dam

Uitgelichte architecten uit Meerkerk

Tekenplus B.V.

Concordiaweg 157
2e etage
4206 BK Gorinchem

0183 820 392
http://tekenplus.nl/

Slangen+Koenis B.V.

Swammerdamweg 11
3401 MP IJsselstein
Nederland

030 688 8044
http://www.slangenkoenis.nl/

Buro van den Dool

Laag Dalemseweg 88
4208 BA Gorinchem
Nederland

0183 565 724
http://www.burovandendool.nl/