Architect Tienhoven

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Tienhoven?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Tienhoven verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Tienhoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Tienhoven gezocht?

Een architect in Tienhoven vinden

Architect Tienhoven
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tienhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuwland, Arkel en Meerkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Tienhoven

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Tienhoven? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Tienhoven te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Tienhoven gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Tienhoven

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Tienhoven – Voor een geweldige belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Tienhoven ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Tienhoven te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van jouw woning of pand een uniek design kan maken? Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Tienhoven die echt zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Tienhoven is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. Via ons netwerk in Tienhoven hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw project over het algemeen tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Tienhoven naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Tienhoven nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Tienhoven van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Tienhoven in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Tienhoven.

Nu interieurarchitect uit Tienhoven zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Tienhoven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Tienhoven maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Tienhoven is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Tienhoven straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Tienhoven.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tienhoven?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Tienhoven‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Tienhoven – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Tienhoven beslist de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Tienhoven houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Tienhoven of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Tienhoven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Tienhoven – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en volslagen vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je direct inzicht in de prijsstelling van een architect in Tienhoven en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Tienhoven?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Tienhoven te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Tienhoven

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Tienhoven. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Tienhoven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Tienhoven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Tienhoven

Super effectief

8 januari 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Dave de Haan

Werkelijk klantvriendelijk en verfrissend

1 januari 2022

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Dirk Dekker

Vlug ontvangst offertes

23 december 2021

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Steven Schouten

Competent

14 december 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Judith Dijkstra

Vlug ontvangst offertes

7 december 2021

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna vlug binnen. Aanrader

- Vincent Martens

Vlot en capabel

1 december 2021

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Tom Boer

Ging lekker snel

24 november 2021

Offertes snel ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Petra de Vos

Meteen goede klik

19 november 2021

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke kosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Elisabeth Visser

Content

10 november 2021

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Daarnaast waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Sebastiaan van de Brink

Uitgelichte architecten uit Tienhoven

De Groot 3D Design

Weerdesteijn 17
3401 SJ IJsselstein
Nederland

030 636 4555
https://www.degroot3ddesign.nl/

Lakerveld ingenieurs- & architectuurbureau BV

Noordzijde 95
4225 PL Noordeloos
Nederland

0183 582 600
http://www.lakerveld-noordeloos.nl/

Verstoep Bouwkundigen

Vrouwenmantel 3
2871 NJ Schoonhoven
Nederland

0182 320 111
https://verstoep.nl/