Architect Middelie

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Middelie?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Middelie verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Middelie – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Middelie gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Middelie
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Middelie, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hobrede, Warder en Oosthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Middelie

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Middelie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Middelie, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Middelie te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Middelie gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Middelie. Een architectenbureau in Middelie heeft over het algemeen meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Middelie beschikt over architecten met aparte expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Middelie

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Middelie – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Middelie gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Middelie gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Middelie zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Middelie nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Middelie kan je ook informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Middelie van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Middelie is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Middelie.

Nu interieurarchitect uit Middelie zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Middelie zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Middelie maakt jouw leven beter

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het effect meestal vele malen beter als je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Middelie is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Middelie straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Middelie.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Middelie?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Middelie‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Middelie – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Middelie. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Middelie kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Middelie om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Middelie.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Middelie – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Middelie simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste kosten aangeboden krijgt! Als de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Middelie?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Middelie te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Middelie

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Middelie. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Middelie en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Middelie die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Middelie

Betoverend ontwerp

29 mei 2023

Concept was subliem en hebben een mooi tarief gekregen. Vlot geschakeld hierover dus aangenaam.

- Franciscus de Lange

Ging zorgvuldig in overleg

23 mei 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Dirk Kuipers

Geheel grondig opgeleverd

18 mei 2023

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- Kirsten van der Linden

Grote deskundigheid maar betaalbaar

9 mei 2023

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was zeer fijn. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Martijn Timmermans

Geheel top opgeleverd

6 mei 2023

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Maria de Groot

Vlot en bekwaam

26 april 2023

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Werkelijk super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Patrick van den Bosch

Interpretatie naar praktijk was subliem

22 april 2023

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Frank Jacobs

Compleet uitgewerkt

10 april 2023

Prijzen waren keurig en het plan was compleet maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Brenda Bos

Klantvriendelijk

7 april 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was proper en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Ramona Dijkstra

Uitgelichte architecten uit Middelie

TPAHG architecten bv

Schuijteskade 13
1621 DE Hoorn
Nederland

0229 212 919
http://www.tpahga.nl/

EWP Ingenieurs

Stationsweg 64
1471 CM Kwadijk
Nederland

0299 424 635
http://www.ewp.nl/

Scheepsbouwkundig Bureau Herman Jansen B.V.

Galgeriet 4-B
1141 GK Monnickendam
Nederland

0299 651 941
http://www.hermanjansenbv.nl/