Architect Oosthuizen

Ben jij opzoek naar een top architect in Oosthuizen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Oosthuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Oosthuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Oosthuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Oosthuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosthuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Scharwoude, Oudendijk en Avenhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oosthuizen

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Oosthuizen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Oosthuizen, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Oosthuizen te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oosthuizen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te realiseren. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oosthuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oosthuizen – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Oosthuizen. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Oosthuizen die volledig onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Oosthuizen is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Oosthuizen. En zo is jouw karwei steevast tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Oosthuizen naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oosthuizen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Oosthuizen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Oosthuizen in te schakelen. Een interieurarchitect in Oosthuizen is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oosthuizen.

Nu interieurarchitect uit Oosthuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oosthuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oosthuizen maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je huis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oosthuizen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oosthuizen in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oosthuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosthuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oosthuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oosthuizen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Oosthuizen. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Oosthuizen houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Oosthuizen of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oosthuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oosthuizen – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een zeer goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Oosthuizen sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oosthuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oosthuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oosthuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oosthuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oosthuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oosthuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oosthuizen

Alles waar we op hoopten

13 juni 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Maria van Dongen

Ging lekker vlot

10 juni 2022

Offertes snel ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitvoerig uitgewerkt.

- Sabine Mol

Begaan en nieuwe ideeën

1 juni 2022

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Saskia Smits

Boven verwachting

24 mei 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Martin Kuipers

Volslagen ontzorgd

20 mei 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Nadien fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Prima georganiseerd!

- Martinus Blom

Echt klantvriendelijk en verfrissend

13 mei 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- René Verbeek

Tevreden met inrichting

2 mei 2022

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Tamara Veenstra

Vlot en kundig

25 april 2022

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Marinus van der Meulen

Super efficiënt

22 april 2022

Ons kantoorgebouw is enorm effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Stefan Timmermans

Uitgelichte architecten uit Oosthuizen

Buro Ton Hol Ontwerpers & Bouwadviseurs B.V.

Beurtschip 2
1625 BW Hoorn
Nederland

0229 234 539
http://www.burotonhol.nl/

TPAHG architecten bv

Schuijteskade 13
1621 DE Hoorn
Nederland

0229 212 919
http://www.tpahga.nl/

Btab Bouwkundig Teken- & Adviesbureau Blaauw

Korte Verlaatsweg 4
1641 LJ Spierdijk
Nederland

0229 561 240
http://www.btab.nl/