Architect Schardam

Wil jij een ijzersterke architect in Schardam die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Schardam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Schardam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Schardam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Schardam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schardam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Berkhout, Scharwoude en Hoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Schardam

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Schardam? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Schardam te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Schardam gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Schardam. Een architectenbureau in Schardam heeft grofweg meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Schardam beschikt over architecten met aparte expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Schardam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Schardam – Voor een geweldige ervaring

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Schardam zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Schardam nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Schardam voor je kan realiseren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer heel eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Schardam weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ook is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Schardam. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Schardam.

Nu interieurarchitect uit Schardam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Schardam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Schardam maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Schardam is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Schardam straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Schardam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schardam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Schardam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Schardam – voor een knappere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Schardam. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Schardam houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Schardam of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Schardam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Schardam – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het meestal een ontzettend goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Schardam bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Schardam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Schardam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Schardam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Schardam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Schardam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Schardam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Schardam

Vakkundig

28 september 2022

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Martijn Hoekstra

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

23 september 2022

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Nienke van der Linden

Vertaling naar praktijk was uitmuntend

11 september 2022

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Nancy de Boer

Schappelijke prijs voor uitmuntend werk

8 september 2022

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Suzanne Prins

Snel en tevreden

31 augustus 2022

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Wouter de Bruin

Creatieve oplossingen

27 augustus 2022

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Sabrina de Ruiter

Vakman!

19 augustus 2022

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook fijn.

- Catharina de Lange

Wel inrichting

9 augustus 2022

We zijn uitstekend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Jacob Martens

Ziet er weer keurig uit

2 augustus 2022

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt erg soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de begeleiding vanuit de architect verliepen fantastisch.

- Annemieke Kramer

Uitgelichte architecten uit Schardam

Helder 3D

Cees Buddingh'hof 67
1628 WJ Hoorn
Nederland

06 54668997
http://www.helder3d.nl/

Buro Ton Hol Ontwerpers & Bouwadviseurs B.V.

Beurtschip 2
1625 BW Hoorn
Nederland

0229 234 539
http://www.burotonhol.nl/

TPAHG architecten bv

Schuijteskade 13
1621 DE Hoorn
Nederland

0229 212 919
http://www.tpahga.nl/