Architect Hoorn

Wil jij een professionele architect uit Hoorn die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Hoorn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hoorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Hoorn gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Hoorn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schellinkhout, Oosterblokker en Hauwert bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoorn

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Hoorn? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Hoorn. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoorn gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Hoorn. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Hoorn aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Hoorn beschikt over architecten met allerlei expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Hoorn je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoorn – Voor een unieke ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Hoorn ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Hoorn te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er vaak een architect gezocht in Hoorn die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Hoorn is geen makkelijke opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Wij hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Hoorn. Zo is er altijd een architect te vinden om jouw karwei tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Hoorn met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoorn nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Hoorn van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Hoorn in te schakelen. Een interieurarchitect in Hoorn is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoorn.

Nu interieurarchitect uit Hoorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoorn maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Hoorn is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoorn – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een competente tuinarchitect in Hoorn te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Hoorn in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoorn – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Hoorn helder te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Hoorn iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoorn

Fijn plan en goed uitgewerkt

22 mei 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. In het bijzonder de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Jacobus Veenstra

Pro!

15 mei 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook goed.

- Jolanda de Haan

Erg effectief

5 mei 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Rutger van de Ven

Super effectief

30 april 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel effectief.

- Arie Blom

Weer compleet opgefrist

23 april 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was waardevol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Maurice Willems

Content met inrichting

17 april 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Tim Hofman

Flexibel en betaalbaar

9 april 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Nicole van Loon

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

3 april 2024

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Maartje de Bruijn

Volledig uitgewerkt

28 maart 2024

Plan was totaal uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we vlug en kosten waren betaalbaar voor de omvang van het project.

- Simone Scholten

Uitgelichte architecten uit Hoorn

Helder 3D

Cees Buddingh'hof 67
1628 WJ Hoorn
Nederland

06 54668997
http://www.helder3d.nl/

Buro Ton Hol Ontwerpers & Bouwadviseurs B.V.

Beurtschip 2
1625 BW Hoorn
Nederland

0229 234 539
http://www.burotonhol.nl/

TPAHG architecten bv

Schuijteskade 13
1621 DE Hoorn
Nederland

0229 212 919
http://www.tpahga.nl/