Architect Nibbixwoud

Wil jij een betaalbare architect uit Nibbixwoud die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Nibbixwoud verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nibbixwoud – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Nibbixwoud gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Nibbixwoud
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nibbixwoud, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwaag, Wognum en Oostwoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nibbixwoud

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Nibbixwoud? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Nibbixwoud. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Nibbixwoud wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nibbixwoud gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Nibbixwoud. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Nibbixwoud aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Nibbixwoud beschikt over architecten met allerlei expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nibbixwoud

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nibbixwoud – Voor een unieke belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer ervaring in huis. De architect in Nibbixwoud zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nibbixwoud nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Nibbixwoud kan je ook informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Nibbixwoud in te schakelen. Een interieurarchitect in Nibbixwoud is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nibbixwoud.

Nu interieurarchitect uit Nibbixwoud zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nibbixwoud zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nibbixwoud maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Nibbixwoud is betrekkelijk makkelijk via een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nibbixwoud.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nibbixwoud?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nibbixwoud‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nibbixwoud – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Nibbixwoud zeer de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Nibbixwoud houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Nibbixwoud om te kijken wat de kansen zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nibbixwoud.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nibbixwoud – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Nibbixwoud scherp te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Nibbixwoud iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nibbixwoud?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nibbixwoud te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nibbixwoud

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nibbixwoud. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nibbixwoud en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nibbixwoud die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nibbixwoud

Totaal nieuw pand lijkt het!

26 juni 2022

De aankleding van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Johannes Mol

Erg klantvriendelijk

23 juni 2022

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Natasja Kok

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

16 juni 2022

Heerlijk dat we helemaal nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is georganiseerd via Architectenkaart.

- Marinus de Leeuw

Creatief en niet duur

5 juni 2022

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg tevreden.

- Kevin de Graaf

Direct goed gevoel

31 mei 2022

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Daarnaast werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer goed!

- Simon Bos

Tevreden met inrichting

25 mei 2022

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Björn van Veen

Een opzet op maat

21 mei 2022

We ontvingen verscheidene schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Marjolein Smits

Tuin ziet er weer fantastisch uit

8 mei 2022

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitstekend geworden.

- Wouter van der Meulen

Goed op de hoogte gehouden

7 mei 2022

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook heel aangenaam.

- Franciscus Huisman

Uitgelichte architecten uit Nibbixwoud

Helder 3D

Cees Buddingh'hof 67
1628 WJ Hoorn
Nederland

06 54668997
http://www.helder3d.nl/

Bouwkundig Ontwerp en Tekenburo De Jong V.O.F.

Oostwouder Dorpsstraat 56
1678 HG Oostwoud
Nederland

0229 201 358
http://www.pietdejong.nl/

Buro Ton Hol Ontwerpers & Bouwadviseurs B.V.

Beurtschip 2
1625 BW Hoorn
Nederland

0229 234 539
http://www.burotonhol.nl/