Architect Scharwoude

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Scharwoude?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Scharwoude verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Scharwoude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Scharwoude gezocht?

Een architect in Scharwoude vinden

Architect Scharwoude
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Scharwoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuidermeer, Berkhout en Oudendijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Scharwoude

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Scharwoude? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Scharwoude, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Scharwoude gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Scharwoude. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Scharwoude aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Scharwoude beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Scharwoude je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Scharwoude

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Scharwoude – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Scharwoude ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Scharwoude te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van je woonhuis of pand een uniek design kan maken? Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Scharwoude die totaal onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Dankzij ons netwerk in Scharwoude hebben wij over het algemeen wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw karwei steevast tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Scharwoude met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Scharwoude nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Scharwoude van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Scharwoude in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Scharwoude.

Nu interieurarchitect uit Scharwoude zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Scharwoude zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Scharwoude maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je verblijf binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Scharwoude is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Scharwoude in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Scharwoude.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Scharwoude?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Scharwoude‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Scharwoude – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Scharwoude beslist de inspanning waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Scharwoude kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Scharwoude of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Scharwoude.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Scharwoude – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Scharwoude helder te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Scharwoude iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Scharwoude?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Scharwoude te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Scharwoude

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Scharwoude. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Scharwoude en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Scharwoude die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Scharwoude

Schitterend ontwerp

21 september 2021

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Het contact verliep vlug.

- Suzanne Gerritsen

Professioneel

14 september 2021

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Elisabeth van Dam

Professioneel

6 september 2021

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg doorslaggevend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Roy van Beek

Diverse ontwerpen op maat

30 augustus 2021

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Evelien van den Broek

Meteen fijn gevoel

28 augustus 2021

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Zeer goed!

- Bram van Beek

Voelde direct prima

16 augustus 2021

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Zeer goed!

- Jeroen Wolters

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

8 augustus 2021

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Barbara de Wit

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

6 augustus 2021

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Barbara Mol

Snel en tevreden

25 juli 2021

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Cornelis van Doorn

Uitgelichte architecten uit Scharwoude

Helder 3D

Cees Buddingh'hof 67
1628 WJ Hoorn
Nederland

06 54668997
http://www.helder3d.nl/

Afro Bouwkundigadviesburo

Dorpsstraat 240
1713 HR Obdam
Nederland

06 37133381
http://www.afrobouw.nl/

Buro Ton Hol Ontwerpers & Bouwadviseurs B.V.

Beurtschip 2
1625 BW Hoorn
Nederland

0229 234 539
http://www.burotonhol.nl/