Architect Miedum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Miedum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Miedum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Miedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Miedum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Miedum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Miedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Suwald, Tytsjerk en Ryptsjerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Miedum

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Miedum? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Miedum, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen een aantal architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Miedum gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Miedum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Miedum – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Miedum ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Miedum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Miedum die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Miedum is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen helpen. Met ons netwerk in Miedum hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw klus iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Miedum naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Miedum nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Miedum weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo goed mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Miedum. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Miedum.

Nu interieurarchitect uit Miedum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Miedum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Miedum maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Miedum is doorgaans gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Miedum straalt je pand een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Miedum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Miedum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Miedum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Miedum – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Miedum. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Miedum houdt rekening met jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Miedum of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Miedum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Miedum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de tarieven van een architect in Miedum en kies je onmiddellijk de beste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Miedum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Miedum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Miedum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Miedum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Miedum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Miedum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Miedum

Tevreden met inrichting

4 september 2023

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Daniël Mulder

Prachtig werk voor een goede prijs

28 augustus 2023

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Ruud Peeters

Snel en tevreden

26 augustus 2023

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Patricia Kuijpers

Content

14 augustus 2023

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Alsmede waren de offertes scherp en snel binnen.

- Catharina van der Heijden

Meteen een klik

12 augustus 2023

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke onkosten vielen ons ook nog alles mee.

- Guido van den Heuvel

Fijn rekening gehouden

30 juli 2023

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Enorm fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Hendrika Bosch

Weer volkomen opgefrist

23 juli 2023

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt zeer soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de ondersteuning vanuit de architect verliepen top.

- Charlotte Brouwer

Geweldig efficiënt

20 juli 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Johan Maas

Weer volledig opgefrist

13 juli 2023

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Anouk Wolters

Uitgelichte architecten uit Miedum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

Bouwkundig Ontwerpburo Tseard Broos

Iedyk 18
9107 GD Jannum
Nederland

0519 339 350
http://www.tbroos.nl/

Dorenbos Architekten B.V.

Trynwaldsterdyk 20
9061 DB Gytsjerk
Nederland

058 256 2003
https://www.dorenbosarchitekten.nl/