Architect Nij Beets

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Nij Beets?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Nij Beets verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nij Beets – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nij Beets gezocht?

Een architect uit Nij Beets vinden

Architect Nij Beets
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nij Beets, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Garijp, Earnewald en Olterterp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nij Beets

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Nij Beets? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Nij Beets. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken wanneer je voor een architect in Nij Beets wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nij Beets gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Nij Beets. Een architectenbureau in Nij Beets heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Nij Beets beschikt over architecten met diverse specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Nij Beets je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nij Beets

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nij Beets – Voor een unieke ondervinding

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Nij Beets gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. De architect in Nij Beets zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook flink. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nij Beets nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Nij Beets kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Nij Beets van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Nij Beets is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nij Beets.

Nu interieurarchitect uit Nij Beets zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nij Beets zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nij Beets maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Nij Beets is relatief gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Nij Beets. Als je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nij Beets.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nij Beets?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nij Beets‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nij Beets – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Nij Beets in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nij Beets.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nij Beets – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Nij Beets helder te krijgen is het over het algemeen handig een offerte aan te vragen. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Nij Beets specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nij Beets?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nij Beets te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nij Beets

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nij Beets. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nij Beets en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nij Beets die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nij Beets

De uitvoerende partij was prima

16 juli 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Kelly de Koning

Tevreden

12 juli 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en snel binnen.

- Astrid Vos

Tuin ziet er weer top uit

3 juli 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met allerlei persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Anna de Lange

Onmiddellijk goed gevoel

22 juni 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Ook werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg fijn!

- Anita de Vries

Zo prima voor de klant

19 juni 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Renate Prins

Vertaling naar praktijk was prachtig

10 juni 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Femke Peters

Oprecht klantvriendelijk en opzienbarend

7 juni 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Stefan Bos

Klantvriendelijk

26 mei 2024

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Miranda de Bruijn

Vlot ontvangst offertes

23 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna gauw binnen. Aanrader

- Mark de Koning

Uitgelichte architecten uit Nij Beets

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/

Architectenburo De Jong

Laagland 6
9205 EX Drachten
Nederland

06 25417341
http://www.dejongarchitect.nl/