Architect Oldekerk

Wil jij een ijzersterke architect in Oldekerk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Oldekerk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oldekerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Oldekerk gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Oldekerk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldekerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sebaldeburen, Niezijl en Grijpskerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oldekerk

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Oldekerk? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Oldekerk, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oldekerk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oldekerk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oldekerk – Voor een bijzondere ondervinding

Wanneer er een architect in Oldekerk gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oldekerk nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Oldekerk van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Oldekerk van belang zijn. Een interieurarchitect in Oldekerk is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oldekerk.

Nu interieurarchitect uit Oldekerk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oldekerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oldekerk maakt jouw leven beter

Als je de binnenzijde van je huis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oldekerk is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Oldekerk in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oldekerk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oldekerk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oldekerk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oldekerk – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Oldekerk zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Oldekerk houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Oldekerk om te kijken wat de kansen zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oldekerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oldekerk – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijsstelling van een architect in Oldekerk scherp te krijgen is het doorgaans goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Oldekerk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oldekerk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oldekerk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oldekerk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oldekerk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oldekerk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oldekerk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oldekerk

Afspraak is afspraak

25 juli 2024

Tarief, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Nancy van Dongen

Zo afgehandeld

14 juli 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is compleet gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er schitterend uit.

- Niels van der Horst

Voelde direct fijn

6 juli 2024

Vanaf het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we aanvullende mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom enorm tevreden.

- Joost Evers

Prima plan en klasse uitgewerkt

5 juli 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn schitterend geworden.

- Michiel Verhoeven

Erg doeltreffend

24 juni 2024

Het kantoor ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel effectief.

- Jolanda van den Broek

Prachtige transformatie

17 juni 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet geheel irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Tom Hermans

Afspraken worden nagekomen

13 juni 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden kritisch nagekomen en prima prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Evelien Willemsen

Aantrekkelijk plan en goed uitgewerkt

1 juni 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een fraai projectplan ontvangen met diverse persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze persoonlijke wensen). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Simone Postma

Snel overeengekomen!

29 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Maria de Jonge

Uitgelichte architecten uit Oldekerk

Professionals




/architect

Enno Zuidema Stedebouw

Frijtumerweg 3
9884 TD Niehove
Nederland

010 404 8279
https://www.ezstedebouw.nl/

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/