Architect Oostwold

Behoefte aan een ijzersterke architect in Oostwold die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Oostwold verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oostwold – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Oostwold gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Oostwold
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostwold, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Den Horn, Lettelbert en Enumatil bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oostwold

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Oostwold? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Oostwold. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oostwold gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Oostwold. Een architectenbureau in Oostwold heeft grofweg meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Oostwold een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oostwold

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oostwold – Voor een unieke belevenis

Als er een architect in Oostwold gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer deskundigheid in huis. De architect in Oostwold zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oostwold nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Oostwold van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Oostwold van belang zijn. Een interieurarchitect in Oostwold is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oostwold.

Nu interieurarchitect uit Oostwold zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oostwold zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oostwold maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Oostwold is relatief eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Ze kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oostwold.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostwold?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostwold‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oostwold – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Oostwold zeker de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Oostwold kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Oostwold of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oostwold.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oostwold – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het meestal een erg goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Oostwold iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oostwold?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oostwold te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oostwold

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oostwold. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oostwold en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oostwold die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oostwold

Direct goede klik

28 februari 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Jasper Schipper

Vlot georganiseerd!

18 februari 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Johan Koster

Professioneel

12 februari 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Martinus Kuipers

Communicatie was top!

9 februari 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was uitermate goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Johan de Haan

Ziet er weer netjes uit

22 januari 2024

Ons pand was wel weer aan een fris uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt heel soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen uitstekend.

- Martinus van der Laan

Tuin ziet er weer super uit

19 januari 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marco Gerritsen

Vlug en tevreden

8 januari 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Maartje van de Veen

Aardig plan en klasse uitgewerkt

5 januari 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Jan Peeters

Vlug en tevreden

29 december 2023

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Sandra Blom

Uitgelichte architecten uit Oostwold

Professionals
/architect

Enno Zuidema Stedebouw

Frijtumerweg 3
9884 TD Niehove
Nederland

010 404 8279
https://www.ezstedebouw.nl/

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/