Architect Zuidhorn

Wil jij een betaalbare architect uit Zuidhorn die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Zuidhorn verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Zuidhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Zuidhorn gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Zuidhorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuidhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Niehove, Den Horn en Den Ham bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Zuidhorn

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Zuidhorn? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Zuidhorn, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Zuidhorn te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Zuidhorn gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Zuidhorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Zuidhorn – Voor een bijzondere ervaring

Indien er een architect in Zuidhorn gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Zuidhorn nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Zuidhorn van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Vooral indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Zuidhorn van waarde zijn. Een interieurarchitect in Zuidhorn is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Zuidhorn.

Nu interieurarchitect uit Zuidhorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Zuidhorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Zuidhorn maakt jouw leven beter

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Zuidhorn is relatief gemakkelijk met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Zuidhorn. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Zuidhorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zuidhorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Zuidhorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Zuidhorn – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Zuidhorn helemaal de moeite waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Zuidhorn houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Zuidhorn om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Zuidhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Zuidhorn – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Zuidhorn helder te krijgen is het over het algemeen slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Zuidhorn iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Zuidhorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Zuidhorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Zuidhorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Zuidhorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Zuidhorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Zuidhorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Zuidhorn

Alleen al het ontwerp is prachtig.

31 augustus 2021

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Hendrikus Dekker

Plan was kritisch, executie beter

28 augustus 2021

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren glashelder en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Ilona Peters

Geweldig efficiënt

21 augustus 2021

Ons kantoor is enorm efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Richard Visser

Begaan en nieuwe ideeën

9 augustus 2021

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Evelien van Veen

Content met inrichting

6 augustus 2021

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Marc Scholten

Alleen al het ontwerp is prachtig.

29 juli 2021

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Joyce Maas

Vakbekwaam

21 juli 2021

Oprecht en deskundig advies na gauw ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Nathalie Hoekstra

Snel geregeld

16 juli 2021

Offertes snel ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg gedetailleerd uitgewerkt.

- Roel de Haan

Grote deskundigheid maar betaalbaar

8 juli 2021

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Elisabeth van Dijk

Uitgelichte architecten uit Zuidhorn

Architektuur en Uitvoering Jan Oostenbrug

Transportweg 6
9804 TJ Noordhorn
Nederland

0594 507 307
http://www.janoostenbrug.com/

Enno Zuidema Stedebouw

Frijtumerweg 3
9884 TD Niehove
Nederland

010 404 8279
https://www.ezstedebouw.nl/

Installatiebedrijf Bos

Hoofdstraat 38
9321 CG Peize
Nederland

050 503 2451
http://www.bos-peize.nl/