Architect Ootmarsum

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Ootmarsum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Ootmarsum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Ootmarsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Ootmarsum gezocht?

Een architect in Ootmarsum vinden

Architect Ootmarsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ootmarsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reutum, Fleringen en Mander bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ootmarsum

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Ootmarsum? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het vaak complex om de kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Ootmarsum. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Ootmarsum wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ootmarsum gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Ootmarsum. Als je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Ootmarsum aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Ootmarsum meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ootmarsum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ootmarsum – Voor een unieke belevenis

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer deskundigheid in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ootmarsum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Ootmarsum kan je tevens adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Ootmarsum in te vliegen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ootmarsum.

Nu interieurarchitect uit Ootmarsum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ootmarsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ootmarsum maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Ootmarsum. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ootmarsum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ootmarsum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ootmarsum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ootmarsum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Ootmarsum. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Ootmarsum houdt rekening met je specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Ootmarsum of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ootmarsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ootmarsum – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Ootmarsum gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste kosten geboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ootmarsum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ootmarsum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ootmarsum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ootmarsum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ootmarsum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ootmarsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ootmarsum

Helemaal ontzorgd

7 september 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Top geregeld dus!

- Eric Jacobs

Helemaal ontzorgd

31 augustus 2023

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Joyce Blom

Grote deskundigheid maar betaalbaar

23 augustus 2023

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Chantal Hoekstra

Professioneel

13 augustus 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Marianne van den Broek

Echt klantvriendelijk en verfrissend

8 augustus 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Hendrik Scholten

Begaan en nieuwe ideeën

30 juli 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Adriana van Beek

Vakkundig

26 juli 2023

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Marinus van den Broek

Creatieve oplossingen

17 juli 2023

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was deugdzaam.

- Kirsten van der Linden

Alleen al het ontwerp is prachtig.

11 juli 2023

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. De souplesse waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Gerardus Hofman

Uitgelichte architecten uit Ootmarsum

Bouwkundig tekenbureau – MAX3D!

Kapelstraat 25
7631 BP Ootmarsum
Nederland

06 55176238
http://www.max3d.nl/

Borgerink Groendesign

Ootmarsumsestraat 133
7634 PN Tilligte
Nederland

0541 725 005
http://www.borgerinkgroendesign.nl/

Balderhaar J. Dipl.-BauIng.

Nackenbergstraße 35
49843 Uelsen
Duitsland

+49 5942 914650
https://www.plan-balderhaar.net/kontakt/