Architect Fleringen

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Fleringen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Fleringen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Fleringen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Fleringen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Fleringen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Fleringen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Reutum, Haarle en Albergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Fleringen

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Fleringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Fleringen, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Fleringen te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Fleringen gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Fleringen. Als je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Fleringen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Fleringen beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor jouw project. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Fleringen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Fleringen – Voor een geweldige ervaring

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Fleringen gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Fleringen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Fleringen van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Fleringen in te vliegen. Een interieurarchitect in Fleringen is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Fleringen.

Nu interieurarchitect uit Fleringen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Fleringen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Fleringen maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Fleringen. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Fleringen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Fleringen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Fleringen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Fleringen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het ingewikkeld om een professionele tuinarchitect in Fleringen te vinden? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Fleringen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Fleringen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en helemaal vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de tariefstelling van een architect in Fleringen en kies je gelijk de voornaamste architect uit. Indien de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker weten dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Fleringen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Fleringen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Fleringen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Fleringen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Fleringen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Fleringen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Fleringen

Erg klantvriendelijk

24 mei 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Björn Kuiper

Voelde onmiddellijk prima

15 mei 2024

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom enorm tevreden.

- Marianne Willems

Vakkundig

8 mei 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Antonius Huisman

Creatief en niet duur

28 april 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Suzanne Jonker

Prachtige metamorfose

23 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Kevin Hoekstra

Totaal ontzorgd

19 april 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is enorm smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Judith Groen

Degelijk en snel

8 april 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Gerardus Veenstra

Mooi project en lage kosten

30 maart 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Gauw ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Sylvia de Bruin

Klantgericht

28 maart 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Daniëlle van de Berg

Uitgelichte architecten uit Fleringen

Bouwkundig tekenbureau – MAX3D!

Kapelstraat 25
7631 BP Ootmarsum
Nederland

06 55176238
http://www.max3d.nl/

Loman Architecten BNA

Oldenzaalsestraat 49
7631 CT Ootmarsum
Nederland

0541 294 865
http://www.lomanarchitecten.nl/contact/

Cortus Bouwregisseurs B.V.

Jan Tinbergenstraat 230
7559 ST Hengelo
Nederland

074 750 8801
http://www.cortus.nl/