Architect Ossenzijl

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Ossenzijl?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Ossenzijl verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Ossenzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Ossenzijl gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Ossenzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ossenzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kalenberg, Paasloo en Oldemarkt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ossenzijl

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Ossenzijl? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een goede architect in Ossenzijl, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ossenzijl gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Ossenzijl. Een architectenbureau in Ossenzijl heeft over het algemeen enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Ossenzijl beschikt over architecten met aparte expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ossenzijl

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ossenzijl – Voor een bijzondere ondervinding

Indien er een architect in Ossenzijl gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Ossenzijl zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ossenzijl nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Ossenzijl voor je kan realiseren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Ossenzijl zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Ossenzijl. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Ossenzijl hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ossenzijl.

Nu interieurarchitect uit Ossenzijl zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ossenzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ossenzijl maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Ossenzijl is vrij makkelijk dankzij een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Daarbuiten is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Ossenzijl. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ossenzijl.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ossenzijl?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ossenzijl‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ossenzijl – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een kundige tuinarchitect in Ossenzijl te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het omvangrijke aanbod de juiste pro te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een kundige tuinarchitect in Ossenzijl in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ossenzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ossenzijl – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en volkomen vrijblijvend diverse offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de tarieven van een architect in Ossenzijl en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Indien de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ossenzijl?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ossenzijl te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ossenzijl

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ossenzijl. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ossenzijl en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ossenzijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ossenzijl

Erg klantvriendelijk

24 mei 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Erwin Kuiper

Flexibel en betaalbaar

13 mei 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Heel content.

- Evelien Boer

Afspraak is afspraak

5 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Daniël de Vos

Content met inrichting

1 mei 2024

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een expert. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Alexander van de Ven

Expert!

25 april 2024

Vakwerk en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Willem Evers

Geheel goed opgeleverd

14 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Tessa de Graaf

Vlot georganiseerd!

10 april 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Judith de Graaf

Ging lekker vlot

30 maart 2024

Offertes vlug ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitgebreid uitgewerkt.

- Cornelia Maas

Afspraak is afspraak

25 maart 2024

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Renate van de Brink

Uitgelichte architecten uit Ossenzijl

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/

Minnesma Munnekeburen BV

Grindweg 168
8485 JH Munnekeburen
Nederland

0561 481 230
http://www.minnesma.nl/

Verwer Bouwadvies

Westerkimme 60
8316 EB Marknesse
Nederland

0527 203 456
http://www.verwerbouwadvies.nl/contact/