Architect Kalenberg

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Kalenberg?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kalenberg verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kalenberg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Kalenberg gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Kalenberg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kalenberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oldemarkt, Ossenzijl en Baarlo Ov bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kalenberg

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Kalenberg? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Kalenberg. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Kalenberg wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kalenberg gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand heel belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er in feite voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kalenberg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kalenberg – Voor een unieke belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Kalenberg ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Kalenberg te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Kalenberg die volledig zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Kalenberg. En zo is je klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Kalenberg naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kalenberg nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Kalenberg kan je bovendien informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Kalenberg in te huren. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kalenberg.

Nu interieurarchitect uit Kalenberg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kalenberg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kalenberg maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Kalenberg. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Kalenberg. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kalenberg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kalenberg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kalenberg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kalenberg – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Kalenberg zeker de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Kalenberg kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Kalenberg of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kalenberg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kalenberg – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend verschillende offertes op.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Kalenberg gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kalenberg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kalenberg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kalenberg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kalenberg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kalenberg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kalenberg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kalenberg

Redelijke prijs voor voortreffelijk werk

8 september 2023

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Manon de Groot

Alles waar we op hoopten

28 augustus 2023

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Rogier Groen

Snel gefixt!

25 augustus 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Yvonne Hendriks

Super inrichting

17 augustus 2023

We zijn schitterend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Erg content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Angelique Vos

Vlot afgehandeld!

6 augustus 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gepland.

- Hendrikus van de Ven

Daadkracht en te betalen

2 augustus 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De tarieven waren betaalbaar.

- Steven Hermans

Meteen fijn gevoel

25 juli 2023

Sinds het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook correct nagekomen. Heel fijn!

- Niels van der Horst

Specialist!

20 juli 2023

Vakmanschap en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Stefan de Leeuw

Alleen al het schets is prachtig.

11 juli 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Eveline Jacobs

Uitgelichte architecten uit Kalenberg

Minnesma Munnekeburen BV

Grindweg 168
8485 JH Munnekeburen
Nederland

0561 481 230
http://www.minnesma.nl/

Tekenbureau Marco Bos

Kloosterweg 102
8326 CH Sint Jansklooster
Nederland

0527 611 838
http://www.marcobos.nl/

Team2 studio voor de Bouwkunst

De Kampen 22
8325 DE Vollenhove
Nederland

0527 242 743
http://www.om-team2.nl/