Architect Oudehaske

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Oudehaske?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Oudehaske verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oudehaske – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oudehaske gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Oudehaske
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 94 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudehaske, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rohel, Haskerhorne en Haskerdijken bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oudehaske

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Oudehaske? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Oudehaske, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Oudehaske te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oudehaske gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Bovendien is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te realiseren. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oudehaske

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oudehaske – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Oudehaske ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Oudehaske te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Oudehaske die echt zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Via ons netwerk in Oudehaske hebben wij steevast wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je project altijd tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Oudehaske met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oudehaske nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Oudehaske kan je ook adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Oudehaske in te schakelen. Een interieurarchitect in Oudehaske is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oudehaske.

Nu interieurarchitect uit Oudehaske zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oudehaske zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oudehaske maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je verblijf binnenkort eens flink onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oudehaske is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oudehaske in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oudehaske.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudehaske?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudehaske‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oudehaske – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het ingewikkeld om een deskundige tuinarchitect in Oudehaske te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige professional voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oudehaske.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oudehaske – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een ontzettend goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Oudehaske iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oudehaske?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oudehaske te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oudehaske

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oudehaske. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oudehaske en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oudehaske die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oudehaske

Volledig uitgewerkt

7 september 2023

Plan was volledig uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we snel en prijzen waren goedkoop voor de grootte van het project.

- Kelly Kuijpers

Goed contact

2 september 2023

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook heel soepel.

- Adriana van Veen

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

21 augustus 2023

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Sabine van den Broek

De uitvoerende partij was geweldig

15 augustus 2023

Grondig project voor de verbouwing, denken met je mee. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is ongeveinsd met je restauratie begaan.

- Brenda Jonker

Ging lekker vlot

6 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is compleet gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Elisabeth van der Laan

Gauw gefixt!

4 augustus 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Elizabeth Blom

Creatieve oplossingen

24 juli 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Jelle Molenaar

Prachtige transformatie

19 juli 2023

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet volkomen nietszeggend, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Jacob Blom

Alleen al het schets is prachtig.

13 juli 2023

Nu al zo gelukkig met onze binnen gekregen ontwerpen. De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Marije Koster

Uitgelichte architecten uit Oudehaske

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/

Eigenwiis Inter.arch. & Meubelontwerp

Burgemeester Falkenaweg 106
8442 LJ Heerenveen
Nederland

0513 842 615
http://www.sietskevanmarrum.nl/