Architect Nijehaske

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Nijehaske?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nijehaske verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nijehaske – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nijehaske gezocht?

Een architect in Nijehaske vinden

Architect Nijehaske
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijehaske, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haskerdijken, Vegelinsoord en Sintjohannesga bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nijehaske

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Nijehaske? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een geschikte architect in Nijehaske, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen een aantal architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nijehaske gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Nijehaske. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Nijehaske aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Nijehaske een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nijehaske

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nijehaske – Voor een unieke ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nijehaske nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in waanzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Nijehaske kan je echt informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Nijehaske van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nijehaske.

Nu interieurarchitect uit Nijehaske zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nijehaske zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nijehaske maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Nijehaske is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Nijehaske in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nijehaske.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijehaske?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijehaske‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nijehaske – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Nijehaske beslist de moeite waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Nijehaske kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Nijehaske om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nijehaske.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nijehaske – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de kosten van een architect in Nijehaske en kies je onmiddellijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nijehaske?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nijehaske te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nijehaske

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nijehaske. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nijehaske en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nijehaske die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nijehaske

Vlot gefixt!

23 mei 2024

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Saskia de Jonge

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

14 mei 2024

Soepel in het contact en een prima tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Maurice Mol

Zeer prettige communicatie

10 mei 2024

Communicatie was top en eigenlijk liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo prettig.

- Ruud van den Heuvel

Klantgericht

27 april 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Adriana Molenaar

Fatsoenlijk plan en degelijk uitgewerkt

26 april 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Jacobus Prins

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

16 april 2024

De telefonische intake en aansluitend de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Roy Molenaar

Concept is al zo mooi

8 april 2024

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Hendrikus Kuipers

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

30 maart 2024

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Irene Blom

Tevreden

24 maart 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. Daarnaast waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Barbara Martens

Uitgelichte architecten uit Nijehaske

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/

Eigenwiis Inter.arch. & Meubelontwerp

Burgemeester Falkenaweg 106
8442 LJ Heerenveen
Nederland

0513 842 615
http://www.sietskevanmarrum.nl/