Architect Paterswolde

Wil jij een ijzersterke architect in Paterswolde die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Paterswolde verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Paterswolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Paterswolde gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Paterswolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Paterswolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eelderwolde, Eelde en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Paterswolde

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Paterswolde? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Paterswolde. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken als je voor een architect in Paterswolde wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Paterswolde gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Paterswolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Paterswolde – Voor een bijzondere ondervinding

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. De architect in Paterswolde zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben ieder dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Paterswolde nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Paterswolde zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Paterswolde. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Paterswolde hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Paterswolde.

Nu interieurarchitect uit Paterswolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Paterswolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Paterswolde maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Paterswolde is relatief gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Paterswolde. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Paterswolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Paterswolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Paterswolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Paterswolde – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Paterswolde. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Paterswolde kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Paterswolde om te kijken wat de opties zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Paterswolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Paterswolde – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijsstelling van een architect in Paterswolde en kies je meteen de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Paterswolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Paterswolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Paterswolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Paterswolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Paterswolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Paterswolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Paterswolde

Ging lekker snel

21 februari 2024

Offertes vlug ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitgebreid uitgewerkt.

- Paulus van Leeuwen

Prettig gesprek

16 februari 2024

Plezierig in het contact en een gunstig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Niels van Doorn

Erg efficiënt proces

5 februari 2024

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Marloes Dijkstra

Deugdelijk en gauw

25 januari 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Roel Kuipers

Plan was goed, uitvoering beter

19 januari 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De kosten waren duidelijk en eerlijk. Dit bureau is ongeveinsd met je verbouwing begaan.

- Miranda Bakker

Ging lekker rap

7 januari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is volledig gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er prachtig uit.

- Antonius Mol

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

6 januari 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Vlot ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Marjolein van Dam

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

25 december 2023

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Suzanne Wolters

Volledig uitgewerkt

18 december 2023

Kosten waren keurig en het plan was helemaal maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Jacqueline de Bruin

Uitgelichte architecten uit Paterswolde

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

Jonker Bouwadvies

Boterbloem 9
9761 LS Eelde
Nederland

050 577 3342
http://www.jonkerbouwadvies.nl/

LYVR architecten

Kerklaan 30b
9751 NN Haren
Nederland

050 211 2410
http://www.lyvr.nl/