Architect Eelde

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Eelde?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Eelde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Eelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Eelde gezocht?

Een architect in Eelde vinden

Architect Eelde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eelderwolde, Paterswolde en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Eelde

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Eelde? Het kan complex zijn om uit te komen bij de kundige persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Eelde. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken indien je voor een architect in Eelde wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Eelde gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Eelde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Eelde – Voor een bijzondere ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Eelde ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Eelde te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dat is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Eelde die totaal autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in Eelde. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Eelde met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Eelde nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Eelde weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Eelde. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een professional over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Eelde hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Eelde.

Nu interieurarchitect uit Eelde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Eelde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Eelde maakt jouw leven mooier

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Eelde. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Eelde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eelde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Eelde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Eelde – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Eelde. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Eelde kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Eelde om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Eelde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Eelde – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en compleet vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de kosten van een architect in Eelde en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Eelde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Eelde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Eelde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Eelde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Eelde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Eelde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Eelde

Communicatie was super!

19 juli 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was zeer goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Patricia Kramer

Afspraak is afspraak

8 juli 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn prima nagekomen en nette prijs. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Bram Martens

Origineel en uitvoering super

2 juli 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Michael van Loon

Alles waar we op hoopten

23 juni 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Saskia Vink

Prachtig project en lage tarieven

21 juni 2024

Na de offertes smaakvol project plan gekregen. Snel ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk wijzigingen zijn geweldig gaaf geworden. Prachtig!

- Jacoba van de Velden

Grote expertise maar betaalbaar

8 juni 2024

De telefonische intake en later de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was geweldig fijn. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Jan Koning

Schappelijke prijs voor prachtig werk

4 juni 2024

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Thijs Verhoeven

Afspraak is afspraak

27 mei 2024

Tarief, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Jan Groen

Vakkundig

18 mei 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Stefan de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Eelde

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

Jonker Bouwadvies

Boterbloem 9
9761 LS Eelde
Nederland

050 577 3342
http://www.jonkerbouwadvies.nl/

LYVR architecten

Kerklaan 30b
9751 NN Haren
Nederland

050 211 2410
http://www.lyvr.nl/