Architect Pernis Rotterdam

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Pernis Rotterdam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Pernis Rotterdam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Pernis Rotterdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Pernis Rotterdam gezocht?

Een architect uit Pernis Rotterdam vinden

Architect Pernis Rotterdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pernis Rotterdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogvliet Rotterdam, Poortugaal en Rhoon bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Pernis Rotterdam

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Pernis Rotterdam? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Pernis Rotterdam. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Pernis Rotterdam wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Pernis Rotterdam gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Pernis Rotterdam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Pernis Rotterdam – Voor een bijzondere belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook frequent een zelfstandige architect gezocht in Pernis Rotterdam. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van je woning of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Pernis Rotterdam die echt autonoom met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Pernis Rotterdam is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Pernis Rotterdam hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect beschikbaar om jouw karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Pernis Rotterdam met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Pernis Rotterdam nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Pernis Rotterdam van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Pernis Rotterdam in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Pernis Rotterdam.

Nu interieurarchitect uit Pernis Rotterdam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Pernis Rotterdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Pernis Rotterdam maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Pernis Rotterdam is vrij eenvoudig via een aantal stappen. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Als je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Daarnaast is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Pernis Rotterdam. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Pernis Rotterdam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pernis Rotterdam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pernis Rotterdam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Pernis Rotterdam – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Pernis Rotterdam. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog vele jaren pret van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Pernis Rotterdam kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Pernis Rotterdam om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Pernis Rotterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Pernis Rotterdam – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en compleet vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijzen van een architect in Pernis Rotterdam en kies je direct de allerbeste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Pernis Rotterdam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Pernis Rotterdam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Pernis Rotterdam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Pernis Rotterdam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Pernis Rotterdam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Pernis Rotterdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Pernis Rotterdam

Prachtig ontwerp

17 april 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep vlug.

- Marloes Brouwer

Compleet ontzorgd

6 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Irene van de Velde

Zo prima voor de klant

30 maart 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Richard van der Laan

Content met inrichting

24 maart 2024

De inrichting van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg mooi geworden. Erg tevreden met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Robin de Graaf

Fijn op de hoogte gehouden

16 maart 2024

Prettig in het contact en een keurig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Tim de Koning

Ging netjes in overleg

13 maart 2024

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Ivo van de Ven

Meteen een klik

7 maart 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Marinus de Bruin

Prachtig plan en lage prijzen

24 februari 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Snel geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Niels Kuipers

Zeer prettige communicatie

21 februari 2024

Communicatie was super en eigenlijk liep alles volkomen conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Joost van Vliet

Uitgelichte architecten uit Pernis Rotterdam

Architectuurstudio Architéma

Gerrit Verboonstraat 15
3111 AA Schiedam
Nederland

010 404 7225
http://www.architema.nl/

Houdijk Architecten BV

Oosthavenkade 51
3134 NX Vlaardingen
Nederland

010 460 0682
http://www.houdijkarchitecten.nl/

De Vilder en Zonneveld Architecten

Churchillsingel 420
3137 XB Vlaardingen
Nederland

010 475 2722
https://www.devilderzonneveld.nl/