Architect Poortugaal

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Poortugaal?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Poortugaal verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Poortugaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Poortugaal gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Poortugaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Poortugaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nieuw Beijerland, Oud Beijerland en Hekelingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Poortugaal

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Poortugaal? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Poortugaal. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Poortugaal wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Poortugaal gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De persoon zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Poortugaal

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Poortugaal – Voor een geweldige belevenis

Je kunt behalve een architectenbureau in Poortugaal ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Poortugaal te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woonhuis of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Poortugaal die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Door ons netwerk in Poortugaal hebben wij doorgaans wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je karwei over het algemeen tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Poortugaal naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Poortugaal nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Poortugaal kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Poortugaal in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Poortugaal.

Nu interieurarchitect uit Poortugaal zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Poortugaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Poortugaal maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect meestal vele malen beter wanneer je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Poortugaal is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Poortugaal in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Poortugaal.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Poortugaal?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Poortugaal‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Poortugaal – voor een mooiere tuin

Vind je het moeilijk om een kundige tuinarchitect in Poortugaal te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Poortugaal in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Poortugaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Poortugaal – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan zeker eens gratis en volslagen vrijblijvend verschillende offertes op.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Poortugaal gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Poortugaal?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Poortugaal te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Poortugaal

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Poortugaal. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Poortugaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Poortugaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Poortugaal

Creatieve oplossingen

19 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Peter van der Heijden

Vakman!

11 april 2024

Duidelijk iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook lekker.

- Petronella van Beek

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

5 april 2024

Na de offertes prima project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een nette prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting aanpassingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Astrid Verhoeven

Content

25 maart 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. De offerte was scherp plus wij hadden snel reacties.

- Petronella Huisman

Specialist!

19 maart 2024

Vakwerk en specifieke benadering tegen een eerlijke prijsstelling.

- Rutger van Dijk

Betaalbare bekwaamheid

15 maart 2024

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is ontzettend mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Chantal Vos

Algeheel ontzorgd

3 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super afgehandeld!

- Peter van de Brink

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

24 februari 2024

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Marianne Bos

Wel inrichting

21 februari 2024

De aankleding van ons kantoorgebouw en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Caroline de Lange

Uitgelichte architecten uit Poortugaal

RowenaO Bouwkundig Tekenaar ing.

Harpstraat 6
3208 RE Spijkenisse
Nederland

0181 770 517
http://www.rowenao.nl/

Tekenburo van der Elst

Frans Halsstraat 75
3262 HE Oud-Beijerland
Nederland

0186 846 050
http://www.tekenburovanderelst.nl/

Group ABC Ontwerpt en Ontwikkelt

Kerkstraat 13
3264 AH Nieuw-Beijerland
Nederland

078 682 0320
http://www.group-abc.nl/