Architect Purmerland

Behoefte aan een professionele architect uit Purmerland die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Purmerland verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Purmerland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Purmerland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Purmerland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuidoostbeemster, Ilpendam en Watergang bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Purmerland

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Purmerland? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Purmerland, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen meerdere architecten. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Purmerland gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Purmerland. Als je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Purmerland aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Purmerland beschikt over architecten met allerlei specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Purmerland

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Purmerland – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Purmerland ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Purmerland te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je huis of pand een bijzonder design kan maken? Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Purmerland die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Purmerland is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen begeleiden. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Purmerland. Zo is er over het algemeen een architect aanwezig om jouw klus tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Purmerland naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Purmerland nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Purmerland weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Purmerland absoluut de beste beslissing. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Purmerland.

Nu interieurarchitect uit Purmerland zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Purmerland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Purmerland maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woning zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het effect over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Purmerland is vaak gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Purmerland straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Purmerland.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Purmerland?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Purmerland‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Purmerland – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Overweeg dan zeker eens een tuinarchitect in Purmerland. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Purmerland houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Purmerland of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Purmerland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Purmerland – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Purmerland helder te krijgen is het over het algemeen slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Purmerland iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Purmerland?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Purmerland te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Purmerland

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Purmerland. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Purmerland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Purmerland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Purmerland

Offertes snel binnen

23 maart 2023

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Annemarie Gerritsen

Creatieve oplossingen

18 maart 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Suzanne Smits

Hele fijne communicatie

7 maart 2023

Communicatie was super en in feite liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo prettig.

- Maurice van de Veen

Goed rekening gehouden

27 februari 2023

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd super gepland en nagekomen.

- Robin Jansen

Alleen al het opzet is prachtig.

25 februari 2023

Nu al zo tevreden met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Michiel de Bruijn

Offertes vlug binnen

17 februari 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en planning binnen. Aanrader

- Bram van der Linden

Betrouwbaar en gauw

7 februari 2023

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Alexander Smit

Afspraak is afspraak

29 januari 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn goed nagekomen en nette prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Barry van den Heuvel

Alles waar we op hoopten

27 januari 2023

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Pieter van der Linden

Uitgelichte architecten uit Purmerland

T.a. Post B.V.

Meeuwstraat 112
1444 VH Purmerend
Nederland

0299 640 970
http://www.tijspost.nl/

Interieurarchitect kantoorinrichting

Walvisbaai 2
1448 SP Purmerend
Nederland

020 280 1100
https://www.demeubelmakelaar.nl/

Kamstra Achitecten

Herengracht 10
1441 EV Purmerend
Nederland

0299 414 555
http://www.kamstra-architecten.nl/