Architect Purmerend

Wil jij een betaalbare architect uit Purmerend die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Purmerend verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Purmerend – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Purmerend gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Purmerend
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmerend, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hobrede, Purmer en Kwadijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Purmerend

Ben je op zoek naar een deskundige en competente architect in Purmerend? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Purmerend, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Purmerend gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Purmerend

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Purmerend – Voor een geweldige ondervinding

Indien er een architect in Purmerend gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Purmerend gezocht. Voornamelijk bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisatie. De architect in Purmerend zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Purmerend nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Purmerend van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Purmerend in te huren. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Purmerend.

Nu interieurarchitect uit Purmerend zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Purmerend zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Purmerend maakt jouw leven mooier

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een juiste binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Purmerend. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Purmerend.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Purmerend?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Purmerend‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Purmerend – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Purmerend absoluut de moeite waard. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Purmerend kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Purmerend om te kijken wat de opties zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Purmerend.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Purmerend – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend diverse offertes op.

Op deze methode kun je de prijzen van een architect uit Purmerend makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste tarieven geboden krijgt! Indien de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Purmerend?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Purmerend te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Purmerend

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Purmerend. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Purmerend en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Purmerend die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Purmerend

Meegaand en betaalbaar

14 mei 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Zeer content.

- Sebastiaan Schipper

Klantvriendelijk

7 mei 2023

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Jolanda van de Wal

Super effectief

5 mei 2023

Ons kantoorgebouw is erg effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Catharina Mol

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

25 april 2023

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Anita Janssen

Professioneel

22 april 2023

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Natasja de Boer

Onmiddellijk een klik

11 april 2023

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze aanboden!

- Ruben Brouwer

Smaakvol project en lage prijzen

9 april 2023

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Gauw ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Prachtig!

- Sylvia van de Ven

Flexibel en betaalbaar

2 april 2023

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Heel content.

- Vanessa Dekker

Betaalbare kwaliteit

22 maart 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. De prijzen waren betaalbaar.

- Sandra Dijkstra

Uitgelichte architecten uit Purmerend

EWP Ingenieurs

Stationsweg 64
1471 CM Kwadijk
Nederland

0299 424 635
http://www.ewp.nl/

T.a. Post B.V.

Meeuwstraat 112
1444 VH Purmerend
Nederland

0299 640 970
http://www.tijspost.nl/

Interieurarchitect kantoorinrichting

Walvisbaai 2
1448 SP Purmerend
Nederland

020 280 1100
https://www.demeubelmakelaar.nl/