Architect Rijen

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect in Rijen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Rijen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Rijen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Rijen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Rijen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Moer, Waspik en Sprang Capelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rijen

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Rijen? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de juiste kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Rijen. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rijen gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Rijen. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Rijen aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Rijen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rijen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rijen – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Rijen gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Rijen gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. De architect in Rijen zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rijen nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Rijen voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Rijen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo optimaal mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Rijen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Rijen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rijen.

Nu interieurarchitect uit Rijen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rijen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rijen maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Rijen is vrij makkelijk met een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je plan.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rijen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rijen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rijen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rijen – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Rijen helemaal de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Rijen kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Rijen om te kijken wat de kansen zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rijen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rijen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de kosten van een architect in Rijen en kies je gelijk de beste architect uit. Indien de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rijen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rijen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rijen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rijen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rijen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rijen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rijen

Schappelijke prijs voor voortreffelijk werk

18 april 2024

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Bart Verbeek

Schappelijke prijs voor uitmuntend werk

11 april 2024

De wensen bespreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de daadkracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Thijs Mulder

Schappelijke prijs voor subliem werk

4 april 2024

De wensen bespreken volgde snel na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Sabine Bos

Geheel top opgeleverd

27 maart 2024

Na een telefonische afspraak kregen we gauw de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Prima geregeld!

- Bastiaan Hermans

Communicatie was top!

20 maart 2024

Communicatie was top en in feite liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo plezierig.

- René Smits

Klantgericht

13 maart 2024

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Sharon Groen

Content

8 maart 2024

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en snel binnen.

- Wilhelmina de Lange

Voelde onmiddellijk fijn

24 februari 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom zeer tevreden.

- Lisette Vink

Veelomvattend projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

18 februari 2024

Na de offertes mooi project plan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Marloes Peeters

Uitgelichte architecten uit Rijen

Hamer en Hark

Parallelweg 12
5121 LD Rijen
Nederland

06 26764231
http://www.hamerenhark.nl/

koenen ontwerp + bouwzaken

Oranjeplein 44
5104 HJ Dongen
Nederland

06 47320020
http://www.koenenontwerp.nl/

Juka Tuindesign

Tramstraat 109
5104 GK Dongen
Nederland

0162 851 591
http://www.juka.nl/