Architect Waspik

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Waspik die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Waspik verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Waspik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Waspik gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Waspik
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waspik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Moer, Kaatsheuvel en Sprang Capelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Waspik

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Waspik? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Waspik. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Waspik wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Waspik gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Waspik. Een architectenbureau in Waspik heeft gemiddeld een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Waspik beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Waspik

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Waspik – Voor een bijzondere belevenis

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Waspik gezocht. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer ervaring in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Waspik nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht effectief aan het werk te zetten. De architect in Waspik zal immers exact weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Waspik zeker de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Waspik.

Nu interieurarchitect uit Waspik zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Waspik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Waspik maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Waspik.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waspik?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Waspik‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Waspik – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Waspik helemaal de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Waspik houdt rekening met jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit Waspik om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Waspik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Waspik – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je direct inzicht in de prijzen van een architect in Waspik en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo gedetailleerd mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Waspik?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Waspik te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Waspik

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Waspik. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Waspik en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Waspik die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Waspik

Begaan en nieuwe ideeën

1 oktober 2022

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. Bedankt Architectenkaart.

- Jan de Vos

Maatwerk

20 september 2022

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en persoonlijke tips. De offertes ontvingen we gauw en prijzen waren betaalbaar voor de omvang van het karwei.

- Matthijs van der Laan

Enorm effectief

11 september 2022

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Robin Verbeek

Origineel en uitvoering super

10 september 2022

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Nienke van den Heuvel

Volledig uitgewerkt

31 augustus 2022

Kosten waren correct en het plan was algeheel maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Maartje Brouwer

Professioneel

27 augustus 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer fundamenteel is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Leonie Schipper

Veelomvattend projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

19 augustus 2022

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan gekregen. Snel geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Guido Maas

Alles waar we op hoopten

10 augustus 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Mirjam Boer

Fijn rekening gehouden

1 augustus 2022

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Angela Kramer

Uitgelichte architecten uit Waspik

Record Automatische Deuren B.V.

Houtduifstraat 6
4901 BP Oosterhout
Nederland

0162 447 720
https://www.recordbv.nl/

koenen ontwerp + bouwzaken

Oranjeplein 44
5104 HJ Dongen
Nederland

06 47320020
http://www.koenenontwerp.nl/

BD Line binnenzonwering B.V.

Portugalstraat 1
5171 PG Kaatsheuvel
Nederland

0416 283 360
http://www.bdline.nl/