Architect Rotstergaast

Wil jij een betaalbare architect in Rotstergaast die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Rotstergaast verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Rotstergaast – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Rotstergaast gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Rotstergaast
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rotstergaast, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oldelamer, Munnekeburen en Sintjohannesga bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Rotstergaast

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Rotstergaast? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd gemakkelijk. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het omvangrijke aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Rotstergaast. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in Rotstergaast wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Rotstergaast gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Rotstergaast. Een architectenbureau in Rotstergaast heeft gemiddeld enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Rotstergaast een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Rotstergaast

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Rotstergaast – Voor een unieke ondervinding

Als er een architect in Rotstergaast gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Rotstergaast gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Rotstergaast nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Rotstergaast voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Rotstergaast zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Rotstergaast beslist de beste beslissing. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Rotstergaast.

Nu interieurarchitect uit Rotstergaast zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Rotstergaast zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Rotstergaast maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Rotstergaast. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Rotstergaast.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rotstergaast?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Rotstergaast‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Rotstergaast – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Rotstergaast zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een briljant resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Rotstergaast houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Rotstergaast om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Rotstergaast.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Rotstergaast – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Rotstergaast bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Rotstergaast?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Rotstergaast te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Rotstergaast

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Rotstergaast. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Rotstergaast en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Rotstergaast die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Rotstergaast

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

19 mei 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Martinus van Dongen

Geheel goed opgeleverd

16 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de prijs te kunnen afspreken. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld!

- Charlotte van de Veen

Mooi ontwerp

7 mei 2024

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief ontvangen. Snel geschakeld hierover dus aangenaam.

- Anne van Leeuwen

Onmiddellijk een klik

27 april 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons ook nog alles mee.

- Simone van de Brink

Boven verwachting

25 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Ivo van Doorn

Alles waar we op hoopten

17 april 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is uiteindelijk realiteit geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Monique de Haan

Geweldig effectief

6 april 2024

Ons kantoor is enorm effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitmuntend.

- Barry Gerritsen

Interpretatie naar praktijk was voortreffelijk

31 maart 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Nicolaas de Leeuw

Meteen een klik

27 maart 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbod stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met tal van ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke kosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Marloes van Dijk

Uitgelichte architecten uit Rotstergaast

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/