Architect Sas Van Gent

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Sas Van Gent?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Sas Van Gent verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Sas Van Gent – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Sas Van Gent gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Sas Van Gent
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sas Van Gent, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Overslag, Philippine en Westdorpe bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sas Van Gent

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Sas Van Gent? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Sas Van Gent te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sas Van Gent gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sas Van Gent

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sas Van Gent – Voor een geweldige ondervinding

Wanneer er een architect in Sas Van Gent gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Sas Van Gent zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sas Van Gent nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze manier maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Sas Van Gent zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Sas Van Gent absoluut de beste beslissing. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sas Van Gent.

Nu interieurarchitect uit Sas Van Gent zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sas Van Gent zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sas Van Gent maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch is het effect altijd vele malen beter indien je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Sas Van Gent is meestal gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Sas Van Gent in te huren, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sas Van Gent.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sas Van Gent?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sas Van Gent‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sas Van Gent – voor een mooiere tuin

Vind je het uitdagend om een competente tuinarchitect in Sas Van Gent te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het forse aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sas Van Gent.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sas Van Gent – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Sas Van Gent scherp te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. Het helpt als je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Sas Van Gent specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sas Van Gent?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sas Van Gent te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sas Van Gent

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sas Van Gent. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sas Van Gent en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sas Van Gent die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sas Van Gent

Communicatie was top!

24 mei 2024

Communicatie was klasse en in feite liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Bas Hermans

Daadkracht en te betalen

12 mei 2024

Er werd daadkrachtig ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. Geld technisch prima.

- Kim van Beek

Betaalbare kwaliteit

9 mei 2024

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de bron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De prijzen waren betaalbaar.

- Inge Martens

Prachtige metamorfose

1 mei 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet geheel onbenullig, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Deborah van Doorn

Afspraken worden nagekomen

23 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en prima prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Leonie van de Pol

Daadkracht en te betalen

16 april 2024

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende zonlicht en is onwerkelijk mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Marijke Timmermans

Vakkundig

6 april 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Femke van der Meulen

Alles waar we op hoopten

31 maart 2024

Onze droomtuin is fraai geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Antonius Dijkstra

Meerdere ontwerpen op maat

27 maart 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd grondig naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Dirk Bakker

Uitgelichte architecten uit Sas Van Gent

ARCH & TECO

Coupure Links 55
9000 Gent
België

+32 9 296 00 60
https://www.arch-teco.com/

G4A architecten bvba

Brugsevaart 51
9030 Gent
België

+32 9 285 88 13
http://www.g4a.eu/

Bast Architects & Engineers

Lammerstraat 18
9000 Gent
België

+32 9 265 41 80
http://www.bast.coop/