Architect Hoek

Wil jij een top architect uit Hoek die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hoek verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Hoek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hoek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Philippine, Westdorpe en Sas Van Gent bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoek

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Hoek? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de juiste professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald simpel gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Hoek. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken indien je voor een architect in Hoek wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoek gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Hoek. Een architectenbureau in Hoek heeft over het algemeen een aantal verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Hoek beschikt over architecten met verschillende expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw project. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoek – Voor een unieke ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Hoek. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Hoek die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Hoek is geen makkelijke opgaaf, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen assisteren. Via ons netwerk in Hoek hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er doorlopend een architect aanwezig om jouw klus tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Hoek met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoek nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Hoek voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Hoek zal namelijk precies weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Hoek. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoek.

Nu interieurarchitect uit Hoek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoek maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect meestal vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Hoek is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Hoek straalt je woonhuis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoek – voor een mooiere tuin

Wil je straks je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Hoek zeker de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Hoek kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Hoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoek – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de prijzen van een architect in Hoek en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoek

Content

19 september 2021

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp plus we hadden vlot reacties.

- Marieke van der Linden

Fijn op de hoogte gehouden

18 september 2021

Soepel in het contact en een gunstig tarief kregen wij naar aanleiding van de offerteaanvraag hier op Architectenkaart.

- Ruben van de Pol

Leuk contact

11 september 2021

Fijn in het contact en een goed tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Sanne van Vliet

Origineel en uitvoering super

30 augustus 2021

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Karin van de Ven

Interpretatie naar praktijk was uitmuntend

27 augustus 2021

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Mirjam van Dam

Aantrekkelijk plan en goed uitgewerkt

18 augustus 2021

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Christiaan Evers

Redelijke prijs voor schitterend werk

8 augustus 2021

De wensen bespreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk fiks over ons budget ging. Blij mee.

- Jasper van Loon

Boven verwachting

5 augustus 2021

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- David de Bruin

Daadkracht en te betalen

31 juli 2021

Gauw actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De tarieven waren betaalbaar.

- Wilhelmina de Jonge

Uitgelichte architecten uit Hoek

V + G Architekten Ingenieurs B.V.

Oostkade 31
4551 CM Sas van Gent
Nederland

0115 451 461
http://www.vgarchitecten.nl/

CONIX RDBM Architects bv

Waterfront 390
4531 HZ Terneuzen
Nederland

0115 751 020
http://conixrdbm.com/?lang=nl

Fierloos Architecten Terneuzen

Waterlelie 18
4533 RA Terneuzen
Nederland

0115 649 429
http://www.nicofierloos.nl/