Architect Spijk

Ben jij opzoek naar een professionele architect in Spijk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Spijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Spijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Spijk gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Spijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oudeschip, Eemshaven en Leermens bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Spijk

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Spijk? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Spijk, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Spijk te kunnen maken. Via ons kun je eenvoudig, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Spijk gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook indien je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij dikwijls ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Spijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Spijk – Voor een unieke ervaring

Het is relevant dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Spijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Spijk van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Spijk van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Spijk.

Nu interieurarchitect uit Spijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Spijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Spijk maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je pand binnenkort eens fors onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect over het algemeen vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Spijk is vaak gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Spijk in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Spijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Spijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Spijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Spijk – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Spijk te vinden? Het is nimmer eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Spijk in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Spijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Spijk – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de kosten van een architect uit Spijk eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Spijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Spijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Spijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Spijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Spijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Spijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Spijk

Schets is al zo mooi

13 juli 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Annemarie Maas

Creatieve oplossingen

6 juli 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Charlotte de Graaf

Content

30 juni 2024

Binnen enige dagen hadden we het projectplan al in huis. Verder waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Martine Schipper

Volledig ontzorgd

26 juni 2024

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Suzanne Wolters

Zeer functioneel

16 juni 2024

Ons kantoorgebouw is zeer efficiënt opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Mariska Kok

Betrouwbaar en vlug

8 juni 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Edwin Hoekstra

Onmiddellijk goede klik

4 juni 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Monique de Jonge

Vakkundig

28 mei 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Ivo Sanders

Vlot afgehandeld!

24 mei 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Christiaan Prins

Uitgelichte architecten uit Spijk

Bouw-, Teken- en Adviesbureau Pieter Bijma

Farmsumerweg 26
9902 BS Appingedam
Nederland

06 10514460
https://pieterbijma.nl/

Hado BV

Koningstraat 51
9901 ED Appingedam
Nederland

0596 632 236
http://www.hado-advies.nl/

Ontwerpstation Loppersum

Stationslaan 8-10
9919 AB Loppersum
Nederland

06 38543469
http://www.stationloppersum.nl/